51. Bölüm

700 26 9
                                    

BÖLÜM TAMAMEN VE FAZLA SMUT' DUR RAHATSIZ OLANLAR OKUMASIN LÜTFEN!

Onun üstünde iç çamaşırlarımla kalmış bedenimi yan tarafa yatırdı ve o benim üstüme çıktı. O beni serçe öperken bende onun ayıcıklı pijamasının düğmelerini açtım ve çıkardım. Şu an üstü çıplaktı ve soğuk bedeni sıcak bedenime değdiği anda küçük bir inleme bıraktım.

Dolgun dudaklarını boynuma gömdü ve sertçe emmeye başladı. Ben bu izleri çocuklar görünce ne diyeceğim diye düşünürken sütyenimi tuttu ve sertçe çekip kopardı. Açık kalan göğüslerimi avcunun içine alıp biraz ovdu ve daha sonra kendi çapında iz bırakmaya göğüsümden devam etti. Canım yandığı için inliyordum ve her inlememde Suga daha acımasız davranıyordu.

Daha sonra kendi pijama altını ve boxerını çıkarttı ve benimkini de çıkartdıktan sonra kafasını kızlığıma gömdü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Daha sonra kendi pijama altını ve boxerını çıkarttı ve benimkini de çıkartdıktan sonra kafasını kızlığıma gömdü. Ben zevkten çıldırıyorken erkekliğini elime aldım ve çekmeye başladım. İçimde erkekliğini istiyordum "Yeter gir artık" dediğimde erkekliğini hızlıca içime soktu. İnlemem bütün odayı kapladığında yavaşça geri gitti ve sonra tekrar ileri doğru geldi. Yavaş yavaş devam ederken dudağımı onunkilere bastırdım ve dilimi de araya kayınca bana karşılık verdi. O hızlandıkça inlemelerim çoğalıyordu ve onun erkeksi inlemeri bana daha da zevk veriyordu.

"Agh, daha hızlı" dediğimde birden hızlandı bu kadar acıyacağını tahmin etmiyordum açıkçası. Anımın yanması ile tırnaklarımı sırtına geçirdim ve canım yandıkça tırnaklarımı daha sert bastırdım. Bir eli ile belimi tutarken diğer elini göğüsümün üzerinde koydu ve ovalamaya başlamıştı. Göğüsüme aniden vurması ile çığlık attım ve çığlığımla göğüsümü daha fazla sıktı.

Yavaşça içimden çıktı ve beni tuttuğu gibi çevirdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yavaşça içimden çıktı ve beni tuttuğu gibi çevirdi. Yatakta yüz üstü yatarken beklemediğim bir şekilde arkamdan hızlıca içime girdi ve hızına buradan devam etti. Ben tamem kendimden geçmişken ensemdeki saçları çekti ve boynuma iki üç öpücük bıraktıktan sonra boynumu emmeye başladı.

Daha sonra içimden çıktı ve yanıma yattı, bu sefer ben onun üstüne çıktım ve erkekliğini biraz çektikten sonra hızlıca içime soktum. İkimizinde aynı anda inlemesi odayı kaplarken Suga' nın kucağında zıplamaya başladım. Daha sonra hızlandım. Ben zıpladıkça benimle beraber zıplayan göğüslerimle oynayan Suga birden ikimizide çevirerek beni altına aldı ve üstüme çıktı. İçimden hiç çıkmadan hızlanabileceği kadar hızlandı. Acı ile zevk karışmıştı ve ben inledikçe o da inliyordu.

"Geliyorum" dedi ve hızına hız kattıktan sonra yavaşladı. İçimde sıcaklık hissetmemle ve onun rahatlamışça inlemesi ile boşaldığını anladım. Erkekliğini yavaşça biraz daha gel git yaptı ve tamamen boşaldıktan sonra içimden çıkıp kendini yanıma fırlattı.

Bacaklarımı kapatacak halim bile kalmamışken onun hala enerjik olması garibime gitmişti. Boynumu emmeye devam ediyordu. Ona döndüm ve dudaklarımızı birleştirdim. Bir kaç saniye beni sömürdükten sonra dudaklarımızı ayırdım. Dudaklarımızı ayırmamla "Seni çok özlemişim, arada yapalım böyle kaçamaklar" dediğinde güldüm ve "Bende özlemişim" dedim. Daha sonra ona arkamı döndüm ve popomu ıslak erkekliğine dayayıp gözlerimi kapattım.

SMUT İSTEYENLER OLMUŞTU.
YAZABİLDİM Mİ BİLMİYORUM

Bts İle Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin