44. Bölüm

672 43 56
                                    

Sabah kalktığımda herkes uyuyordu. Onları uyandırmamaya dikkat ederek yataktan kalktım ve telefonumu şarjdan çıkarttım. Dünden beri abim defalarca aramıştı ve yüzlerce mesaj atmıştı ama ben hiç birine dönmemiştim. O beni korkutuyordu hemde falası ile ama açmak zorundaydım çünkü illaki bir araya gelicektik ve daha fazla sinirlenecekti.
Kimseyi rahatsız etmemek için telefonumu aldım ve odadan çıktım. Kapının önünde abimi aradım ama açmadı. Tam odaya geri gidecektim ki koridorun başında "Melisa!" Diye bağıran bir ses duydum.

Koridorun sonuna başımı çevirdiğimde bana doğru hızla gelen bir adet sinirli abimi görünce yutkundum. Yanıma kadar gelince bileğimi tuttu ve sıktı. "Ah acıyor ne yapıyorsun?" Dediğimde "Neden. Telefonlarıma cevap vermiyorsun? Neden bu otelde kalıyosun?" Dedi biraz durdu ve "Yoksa bu odada?" Diye sordu ve kapıyı açmaya çalıştı ama kapının kilitli olduğunu gördüğünde "Kim var içeride erkek var dimi yattın mı lan sen onunla" diye sordu. "Sakin ol" dediğimde bana yakınlaştı ama bu öyle bir yakınlaşma değildi abi ile bir kardeş in olmayacağı kadar yakındık. Resmen burunlarımız değecekti hatta dudaklarımız. "Ne yapıyorsun" diye sorduğumda cevap vermeden gözlerini dudaklarıma dikti "Abi ne yapıyors-" diyecekken sözümü kesti "Ne abisi ya?" Dediğinde "Ne demek ne abisi? Abimsin benim uzaklaş" diyerek onu ittim. "Off yeter be, abin dalan değilim ben senin" dediğinde "Kimsin peki?" Diye sordum korkuyordum gerçekten korkuyordum. "Borçlandığın adam vardıya işte ben onun adamlarındanım, aslında bana iyice alışınca seni o adama götürücektim. Ama ben sana aşık oldum" diyerek elleri ile saçlarımı okşadı. "Defol git" diyerek onu ittirdim koridordaki diğer duvara sırtını çarpınca sinirlenmiş olmalı ki hızla yanıma yaklaştı ve beni ittirdi sırtımı duvara çarpınca acıyla inledim "Ahh ne yapıyorsun ya?" Diye bağırınca bana yaklaştı ve kollarını yanlarına duvara yaslayıp beni sıkıştırdı. "Hadi abinin evine gel" diyerek sırıttı. O sırada odamızın kapısı hızla açıldı ve beni öpmeye çalışan abimi Odadaki herkes gördü.Suga korece bir küfür etti ve abimin üstüne atladı. Berk yere düşünce Suga onun üstüne çıktı ve onu yumruklamaya başladı. He-Ran hemen yanıma geldi ve "İyi misin?" Diye sordu. Diğerleri ise Suga ve Berk'i ayırmaya çalışıyordu. Resmen bütün otel koridora çıkmış izlerken en sonunda Suga ve Berk i ayırabildiler herkes odaya geçerken Suga benim elimi tuttu beni ayağıya kaldırdı ve benimle odaya girdi. Son olarak kapıyı kapattığında herkes bana merakla bakıyordu. "Abin değil miydi ya o senin?" Dedi Jungkook. "Değilmiş" dediğimde Suga "Tahmin etmeliydim ya sana bir şey yapsaydı" dedi. "Kim peki bu?" Dedi Jimin. "Borçlu olduğum adamın adamlarındanmış ama bana aşık olmuş falan" dediğinde Suga "Dur içimde kaldı biraz daha azını burnunu kırayım" dediğinde Namjoon Suga nın kolundan tutuu. "Saçmalama zaten azını burnunu kırdın" dediğinde Suga sinirle yatağa oturdu. "Tamam sevgilim sakin ol" dediğimde ayağıya kalktı ve bana sarıldı.

Daha sonra hepimiz lavaboya gidip tek tek giyindik. Benim kıyafetim olmadığı için He-Ran dan bikini ve elbise giyindim. Herkes tamamen hazır olunca aşağıya kahvaltıya indik.

Kahvaltımızı yaparken "Of ben bu Türk yemeklerine bayıldım bize Korede yapsana" dediğinde "Yaparım tabi" dedim.

Yemeklerimizi yedikten Sonra otelin aqua parklı havuza geldik. Bütün gün yüzdük aqua parktan kaydık denize girdik. Hayatımın en güzel günü bile diyebilirdim.
.
.
.
.
Finale bölümler kala...
20 Vote 50 Yorum olduğunda yb gelecek

Bts İle Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin