5.Bölüm

1.8K 90 41
                                    

Suga ve Junkook gittikten sonra diğer 5 kişi "ooo Suga'ya bak sen" gibi şeyler söylüyorlardı. Uykum olduğu için kafamı sıraya gömdüm ve uyumaya çalıştım.

O sırada ayak sesleri duydum Suga ve Junkook sınıfa girdiler ve yerlerine geçtiker.

Bir kaç dakika sınıfı sessizlik korudu ve daha sonra Tae "Off ruh gibiyiz ya kalkın bişiler yapalım" dedi. Jimin devam etti "Fikri olan!" Kimseden fikir çıkmadı ama İki üç dakika sonra Tae "buldum, buldum doğruluk mu cesaretlik mi oynayalım" diye sordu.

Namjoon "Aynen aynen hadi kalkın çember yapıp oturalım" dedi. Suga' da dahil hepsi çember yaptı ben kafamı sıraya gömmeye devam ettim. O sırada J-hope "Melisa gelmiyormusun?" Diye sordu. Hayır anlamında kafamı salladım. "Oyun bozanlık yapma Melisaa!" Dedi Jin ve devam etti "Hadi gel bak yanım boş" dedi. Kalktım ve Jin'in yanına geçtim Suga ile karşı karşıyaydık ve aynı şekilde Junkook'lada.

Şişeyi ilk Namjoon Çevirdi. Tae ve Jimin çıktı Tae Jimin'e sordu. "Doğruluk mu cesaretlikmi Jimin?" Jimin de "Cesaret" dedi kendinden gurur duyan bir sesle. Tae' de "Git ve Melisa'nın yanağından öp" dedi. Junkook lafa atıldı "Bu muydu yani cesaret arkadaşız sonuçta hepimiz" dedi bunu duyan Tae de "Evet haklısın Junkook o zaman şöyle yapalım Jimin git ve Junkook'un dudağından öp" bunu duyunca bende gülmüştüm.

"Of ama haksızlık yaa" dedi Junkook. "Hayatta olmaz Tae" dedi Jimin. Tae devam etti "yapacak  bişi yok cesaret demeseydin o zaman" dedi. Jimin junkookun yanına gitti ve dudağının kenarına minik bir öpücük bıraktı ve aynı anda ikiside kusuyormuş gibi bi ses yapıp dudaklarını sildiler. O sırada bende dahil herkes gülüyordu.

Daha sonra Jimin şişeyi çevirdi bu sefer soran J-hope cevaplayanda Jin'di. "Doğruluk mu cesaretlik mi?" Diye sordu J-hope Jin de " Doğruluk" dedi. J-hope birkaç dakika düşündü ve sonra "okuldan bir kişi ile çıkmak zorunda kalsan kiminle çıkardın ?"diye sordu Jin hiç düşünmeden " Melisa" dedi. Herkes o sırada bana döndü sanırım tepkimi merak etmişlerdi. Ama ben hiçbir tepki vermedim.

Jin çevirdi ve bu sefer Bana ve Namjoon'a geldi Namjoon bana soracaktı "Doğruluk mu cesaretlikmi?" Diye sordu Bende ona "doğruluk" dedim bu sefer Tae "Melisa korktu galba" dedi bende gaza gelip "Cesaret olsun o zaman" dedim. Namjoon da güldü ve "Seni kiminle öpüştürseem?" Dedi yüksek bir sesle.
"Hayır, hayır olmaz Namjoon." Dedim tedirgin bir sesle. "Nedenki?" Diye sordu Namjoon. "Şey çünkü ben ilk öpüşmemi sevdiğim kişiyle yapmak istiyorum" diyince Namjoon ve Suga güldü onun dışındakiler şaşırmıştı. "Nasıl yani sen hiç öpüşmedinmi?" Diye sordu Jin. "Hayır öpüşmedim komikmi?" Diye sordum.

Jiminde dediki "Yani sen hiç şey de yapmadın" dedi herkes hala şaşkınken ben çok utanmıştım domates gibi olduğuma emindim.

"Olamazmı ya?" Dedim ama bu sefer hepsi güldü. "Hadi hadi bişi olmaz öpüştürücem ben seni biriyle ya" dedi Namjoon. Onların önünde daha fazla rezil olmak istemiyordum ama hayır öpüşemezdim. "Ya namjoon illa öpüştürcenmi yaa başka birşey yaptır nolurr" diyince. Jimin Namjoon'un kulağına yaklaştı ve birşeyler fısıldadı. Namjoon bana piç smile attı ve "Kime yaptırsamki acabaa" dedi ben "Neyi " diye sorduğumda "Suga" dedi.

Ben Suga'ya döndüm gayet rahattı. "Melisa hadi Suga'ya kucak dans yap" diyince. Jin Junkook ve ben dışında herkes gülüyordu Suga ellerini geri doğru götürdü ve rahat bir şekilde beni bekliyordu.

"A-ama eteğim var" dediğimde Namjoon "umrumda değil anlamında omuzlarını oynattı.
Ofladım ve ayağa kalkıp Suga nın kucağına oturdum suratım Suga'ya dönüktü ve bana bakıyordu.

Ellerimi suga nın boynuna koydum ve kucak dansı yapmaya başladım herkesin gözlerinin üstümde olduğunu ve eteğimin açıldığını fark edince "Eteğim!" Dedim o sırada Suga elini popoma koydu ve eteğin tuttu. Çok utandığım için kafamı suga nın boynuna gömdüm. Güldüğünü hissediyordum.

Kafamı gruba çevirdim ve "Yetermi?" Diye sordum. Junkook çok ama çok sinirliydi sanki şu an beni boğacakmış gibi bakıyordu. Jin gülmüyordu ama kötü de bakmıyordu. Diğer herkes gülüyordu.

"Aslında yeterde manzara bize güzeldi tabi Suga eliyle kapayana kadar" dedi Jimin. Daha sonra güldüler tam kalkacakken "Daha 5 saniye oldu biz 15 saniye dedik" dedi Namjoon. Birkaç saniye daha devam ettim ve tam o sırada altımda bir sertlik hissettim. Ve hemen kalktım. Suga neden kalktığımı anlamıştı. Ama herkes bana anlamsızca bakıyordu."Neden kalktın?" Diye sordu Tae. Bende söyleyemedim ve Suga'ya döndüm. Suga ayağa kalktı ve "tuvallette işim olucak siz devam edin" diyince hepsi anlamıştı ve gülmeye başladılar.

Yerime oturunca Herkes bana gülüyordu. Eteğimin aşırı kısa olduğunu fark edince hemen eteğimi çektim. Birkaç tur daha Doğruluk mu Cesaretlikmi oynadık yaklaşık 30 dakika geçmişti fakat Suga hala gelmemişti.

J-hope "Melisa bence gidip Suga'ya bakmalısın sonuçta senin yüzünden yani" diyince herkes güldü."Ben ne yaptım yaa?" Diye sordum fakat cevabını alamadım.

Erkekler tuvaletine doğru yürüyordum o sırada Suga'yı gördüm yavaş yavaş yürüyordu. "Bende sana bakmaya gelmiştim" dediğinde gülümsedi.

Sınıfa doğru yürümeye başladık. "Sen eşyalarını topladınmı?" Diye sordu Suga. "Hayır toplamadım akşama doğru toplarım" dedim. Suga'da "Ders boşken beraber toplayabiliriz"dedi. Bende kabul ettim ve sınıfa çantalarmızı almaya gittik.

Çantalarımızı aldığımızı gören Jin "nereye gidiyorsunuz?" Diye sordu Suga'da "Melisa'nın odasında işimiz var" diyince hepsi "ohaa" gibi sesler çıkardı.Sanırım yanlış anlamışlardı. Ama bende Suga'da bozuntuya vermedik.

Junkook'ta "ne işiniz varki sizin odada" diyince Suga sinirlenmiş olmalı ki "İşimiz var işte napıcan?" Dedi ve benim elimden tutp sınıftan çıkardı ve odama doğru ilerledik.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
LÜTFEN VOTE VERMEYİ UNUTMAYIN
SEVİLİYORSUNUZ ARMYLER

Bts İle Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin