15. Bölüm

1.3K 93 19
                                    

Alarmın sesi ile kalktım.Suga bana sarılmış bir şekilde yatıyordu yatakta ona döndüm ve burnunun ucundan öpüp onu uyandırdım.

Okul formalarımızı giyindik ve yola çıktık. Bu gün araba ile gitmek yerine yürümeyi tercih etmiştik. Okula geldik ve sınıfımıza çıktık.Sınıfta Tae, Namjoon, Jimin, j-hope ve Jin vardı. Jungkook yoktu. Buna sevinmiştim çünkü ondan hem korkuyor hem tiksiniyor hemde nefret ediyordum.

Suga ile yerimize oturduk o sırada Tae, Namjoon, Jimin, J-hope ve Jin yanımıza geldi. Tae "Günaydın" dedi Suga ve bende ona karşılık verdim. Suga güiümsüyordu Namjoon bunda anormallik bulmuş olmalı ki "Hayırdır Suga yüzünde güller açıyor" dediğinde Jin' de hemen ondan sonra "Aynı şekilde seninde Melisa, Jungkook nerede?" diye sorduğunda. Suga hemen somurttu ve Jungkook' yok artık" dedi. Herkes 'neden' diye sorar gibi bakarken Jimin "Ayrılınız mı, oda dün okula gelmedi sende" dedi. Suga "Junkook meselesini açmayın artık" dedi. Okula bu sıcak havada flarım ile gelmiştim çünkü Jungkook'un boynuma bıraktığı izleri kimsenin görmesini istemiyordum.

J-hope fları fark etti ve "Seni gördükçe ben boğuluyorum Melisa bu havada flar mı takılır?" diye sordu. ve fları tutup çıkardı ellerimle boynumu gizlemeye çalıştım ama Namjoon elimi tutup boynumdan çekti ve "OO demek Suga ile ateşli geceler. Yoksa Jungkook ile bu yüzden mi ayrıldınız?" diye sordu. Ne saçmalıyordu bu. Suga lafa atıldı "Hayır Jungkook yaptı" dedi. Utançtan kafamı yere eğmiştim herkes ne var bunda gibi şeyler söylerken kafamı yukarı kaldırmadan "z-zorla" dedim sesim titremişti ve gözlerim dolmuştu. O anı aklıma getirmek istemiyordum. J-hope hemen elindeki flarımı boynuma sardı. O sırada hepsi şoktaydı. "Nasıl yani bildiğimiz bizim Jungkook sana zorla.." dedi ve sustu Tae. "H-hayır ben kaçabildim" dediğim sırada sınıfa giren bir adet Jungkook gördüm. Suga yı ozumla dürttüm ve kapıyı işaret ettim.

Suga Junkook' un geldiğini görünce çocuklara "Melisa nın yanında durun" dedi ve Jungkook'un kolundan tutup onu dışarı çıkarttı. Namjoon, Jimin ve J-hope Suga'nın peşinden gitti. Tae Jin ve ben baş başa kalmıştık. O sırada ders başladı. ama Suga yada diğerleri gelmedi. Jin sırasına geçti Tae de yanıma Suga'nın yerine oturdu. İlk ders bitti ama hala gelmemişlerdi. 2. ders başladı. 2. dersin ortalarına doğru Namjoon Jimin ve J-hope sınıfa geldi ama Suga ve Jungkook yoktu. Tae Namjoon' a ne olduğunu sorunca Namjoon' da cevap olarak. "Çok kötü kavga ettiler" şu an müdürün yanındalar" dedi. Suga için endişeleniyordum. Hepsi benim suçumdu, herşey benim yüzümdendi.


Dersin son dakikalarında dudağı ve kaşı patlamış bir Suga ve Bütün suratı mosmor olmuş burnu ve kaşı kanlar içinde kalan Jungkook girdi. Tae yanımdan kalktı ve yanıma Suga oturdu. Jungkook'a göre Suga çok iyiydi ama yinede kanaması vardı. Suga nın yanağından tuttum ve kanayan kaşının kanını sildim. "Ne oldu Suga?" diye sorduğumda " Sana söylediğim gibi ağzını burnunu kırdım" "Hepsi benim yüzümden" diye fısıldadım ve dolan gözlerimde bir damla yaşın akmasına izin verdim. Suga hemen aşağıya baktığım suratımı havaya kaldırıp ona bakmamı sağladı. "Ağlama hiç bir şey senin yüzünden değil" dedi. ve bana gülümsedi. Gözyaşlarımı sildim ve "Hep mutlu olalım" dedim. "Hep mutlu olucaz, sen ve ben, biz" dedi ve beni kendine çekerek sarıldı.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.....VE BU BÖLÜMDE BU KADARDI.LÜTFEN VOTE VERMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN. ÇOK SEVİYORUM SİZLERİ. <3 ^-^

Bts İle Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin