36. Bölüm

820 66 16
                                    

Kendimi affettirmek için salonda oturan Suga' nın yanına oturdum. "Suga" "Ne var?" "Ya off nasıl affettiricem ben kendimi"  dediğimde sırıttı ama böyle pis bi sırıtma.

"Buldum yatak odasına çık ve üstünü çıkart bende gelicem şimdi" dediğimde kocaman güldü ve yatak odasına çıktı. Onun arkasından odaya çıktığımda tişörtünü çıkartmış yatakta yatarak beni beklediğini gördüm. "Yüz üstü yatmalısın" dediğimde bana anlamsızca baktı ve dediğimi yaptı. Yüz üstü yatınca onun poposunun üstüne oturdum. "Ne yapıyors-" "Masaj" dedim ve elimle sırtını ovalamaya başladım. "Off ama ya" dediğinde "Ne oldu ya masajdan daha iyisi mi var?" Dedim. "Ben başka bir şey sanmıştım, odaya çık soyun falan diyince" bunu dediğinde Türkçe bir şekilde "Tövbe yarabbim tövbe" demiştim. Tabi o bunu anlamamıştı. Bütün sırtına yaklaşık on onbeş dakika masaj yaptıktan sonra üstünden indim ve yanına yattım "affettinmi?" Dediğimde iç çekti ve " Affettim" dedi. Gülümsediğimde onun esnediğini fark ettim "Uykun mu var?" Diye sorduğumda başını salladı. "Tamam o zaman ben odama geçiyorum" dediğimde "İyi geceler" dedi bende ona "Sanada" dedim ve uyumak için odama geçtim.

Alarmın sesi ile gözlerimi açtım. Önce gidip Suga uyanmış mı diye kontrol ettim banyodan su sesi geldiğini fark edince uyandığını anladım ve odama geri dönüp okul formamı giyindim. Saçlarımı düzleştirici ile düzleştirdim ve çok hafif makyaj yapıp Suga' nın odasına geçtim. İçeri girdiğimde formasını giymiş olduğunu gördüm. "Hadi çıkalım" dediğimde "Tamam geliyorum" dedi. Merdivenlerden indim arkamdanda Suga geldi.

Okula vardığımızda Mark' ın sınıfta olduğunu fark ettim. Suga ile sıramıza geçtiğimizde Mark yanıma geldi "Ameliyattan sonra görüşemedik, nasılsın?" Diye sordu "İyiyim düşündüğün için sağol" dediğimde Suga' nın bize baktığını fark ettim ve sinirlendiğini anladığımda Mark' ı yanımdan göndermek için bir bahane ürettim. "Derste başlar şimdi" dediğimde Mark kafasını salladı ve "Sonra görüşürüz" diyip sırasına geçti. "Nah görüşürsünüz" dedi arkasından Suga güldüm ve onu kolumla dürttüm. O sırada sınıfa Jungkook ve Tae girdi. Tae poposunu tutarak ve suratını buruşturarak yavaşça yürüyordu. Tae zorla olsa da sandalyeye oturdu ve "Götüm hala çok acıyo" dedi Suga gülerken ben "Kremlerini sürmüyor musun?" Diye sordum "Ben sürüyorum maalesef " dedi Jungkook. O sırada sınıfa hoca girdi ve zil çalınca sınıf doldu.

İlk üç ders birmişti ve şu an en nefret ettiğim fizik dersinin ortasındaydık. Zaman ilerlemiyordu, saate her baktığımda bir dakika ilerlemiş olduğunu görüyordum o sırada kapı tıklandı ve müdür kapıda belirdi. "Melisa ofisime gelir misin lütfen?" Dedi ve çıktı Suga "Ne oldu" diye sorduğunda "Bilmiyorum" dedim ve yerimden kalkıp müdürün odasına yürümeye başladım. İçeri girdim ve oturdum. "Buyrun hocam" dediğimde "Melisa bak bu belki sana için biraz garip gelecek ama bilmen gerekiyor. Bir kaç gündür okulu arayan ve mail atan biri var soy adı seninki ile aynı yani Türk ayrıca her aradığında ve ya mail attığında seni soruyor." Dediğinde gerçekten şaşırmıştım beni seven yada önemseyen bir ailem yoktu ki benim annem ve babam ölmüştü zaten kimdi peki bu. "Adı ne hocam, çünkü ailemden kimse yaşamıyor" dediğimde tam telaffuz edemedi ama ben anlamıştım "Adı Berk"demişti. "Hocam üzgünüm ama ben öyle birini tanımıyorum" dediğimde açıp attığı bir maili bana gösterdi mailde şunlar yazıyordu.

Gönderen: berkcantas@gmail.com
İleti: Merhaba, kardeşim Melisa Cantaş sanırım bu okulda okuyormuş. O abisi olduğunu bilmiyor ama acilen Türkiye' ye gelmesi gerekiyor ona ulaşamıyorum. Söylermisiniz Pazartesi günü saat 12.00' da onu Türkiye' deki eski evinin önünde bekliyor olacağım.
Saygılarımla; Berk Cantaş

Bu da neydi böyle, benim bir abim yoktu. Evet soy adlarımız aynı ama ben Berk Cantaş diye birini tanımıyordum. "Tamam sağolun hocam" dedim ve müdürün odasından çıktım. Ne yani benim bilmediğim bir abim mi vardı. Ah bu imkansızdı büyük ihtimalle biri şaka yapıyordu. Kantine gittim ve oturup düşünmeye başladım. En sonunda aklıma bu kişinin gmail adresi geldi ve ona mail atmaya karar verdim.

Gönderen: Melisacantaş@gmail.com
İleti: Kimsiniz ve benden ne istiyorsunuz. 

Gönderen:berkcantas@gmail.com
İleti: Melisa sen misin?

Gönderen: melisacantas@gmail.com
İleti: Kimsiniz dedim?

Gönderen:
İleti: Sonunda seni bulduğum için çok mutluyum bak Melisa inanmayabilirsin ama ben senin abinim. Her şeyi anlatmam için Pazartesi günü Türkiye' deki evinin önünde saat 12.00 da seni bekliyor olacağım.

Buna inanmıyordum, yada belki inanmak istemiyordum. Ama eğer gerçekten böyle birşey varsa abimi görmek ve anlatacağı şeyi dinlemek istiyordum.

Tenefüs zilini duyunca kimseye gözükmemek için koşmaya başladım. Eve gidecektim ve uçak biletini alacaktım. Bu fırsatı kaçırmamalıydım eğer bir anim varsa onunla tanışacaktım. Telefonumun çalması ile düşüncelerimden çıktım. Aynı anda koşarak aynı anda telefonu kulağıma koydum "Melisa neredesin?" "Suga ben eve geçiyorum" dediğimde nefes nefese kalmıştım. "Neden eve geçiyorsun, ne oldu ne dedi sana müdür" derken telefonu kapattım. Eve geldiğimde paspasın altındaki anahtar ile kapıyı açtım ve Suga' nın odasına çıkıp bilgisayarını açtım. Cumartesi günü için Türkiye' ye bir bilet bulmuştum ve o bileti aldım o sırada kapının açılma sesini duydum ve alt kata indim. Suga nefes nefes nefeseyken sordu "Melisa kötü bir şey mi oldu?" "Suga ben Türkiye' ye gidiyorum"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Vote sayısı düşük, 25vote olana kadar yb asla gelmicek, verenlere teşekkür ederim.

Bts İle Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin