41. Bölüm

674 50 49
                                    

Hazırlandık ve Poyraz' ın arabası ile barın yolunu tuttuk. Yol boyunca Suga ile sohpet ettim. Onu çok özlemiştim. "Aç kalmadın değil mi?" "Dedim ya Melisa yemek yedim". "Ee Suga nerede kalacak?" Diye sordu Poyraz. "Bizde kalabilir" dediğimde Suga "Açıkçası abin beni görünce çokta memnun kalmadı. Otel falan yok mudur buralarda?" Dediğinde "Otel var aslında" dedim. Yolumuuzn üzerinde çok güzel bir otel vardı. "Aslında tam yolumuzun üzerinde çok güzel bir otel var" dediğimde aklıma bara gitmek istemediğim geldi. "İstersen biz seninle otele geçelim bara gitmeyelim" dediğimde Suga kaşlarını kaldırdı. "Biz, beraber mi?" Dediğinde başımı olunlu anlamda salladım. "Bara gitmekten daha iyi bence" dediğimde "Bencede" dedim ve Pamir' e seslendim. "Bizi buradaki otele bıraksanıza biz gelmeyeceğiz" dediğimde "Emin misiniz?" Diye sordu. "Evet" dediğimde "siz bilirsiniz " dedi ve otele geldiğimizde bizi indirdi. Suga bagajdan eşyalarını aldı ve otelde rezarvasyon yaptırdıktan sonra odamıza çıktık.

Otel odamıza geldiğimiz anda Suga ikili yatağa kendini attı. Bende lavaboya girdim ve cebimden telefonumu çıkartıp abime mesaj attım.

Gönderen: Melisa
İletilen: Berk
Mesaj: Abi ben bu gün arkadaşım Sude' nin evinde kalıcam merak etme beni.

Evet yalan söyledim çünkü bir erkekle aynı odada kalmama asla izin vermezdi. Lavabodan çıktım ve yatağa gidip Suga' nın yanına oturdum. "Ah çok yorulmuşum" dedi yatakta oturur pozisyona gelirken. "Ee ne zaman gidiyoruz evimize?" Diye sorduğunda duraksadım. Hala karar vermemiştim. Sonuçta abimi bulmuştum. Bana be kadar soğuk davransada, ne kadar abim olduğuna emin olmasamda karar verememiştim. "Melisa?" Dediğinde konuyu değiştirmek için. "Havuza mı girsek otele geldik sonuçta" dediğimde gülümsedi. "Bu saatte açık değildir" dediğinde "Biz de kapalı havuza gireriz" dedim. "Mayom yok ayrıca senin de yok" dediğinde "İllaki otelin alt katında satan bir yer vardır. Alsak?" Diye sorduğumda tekrar gülümsedi ve diş etlerinin gözükmesine izin verdi. "Seni mi kırıcam" dedi ve ayağıya kalktı ondan sonra bende kalktım ve beraber otelin alt katına mayo satılan markete geldik.

Suga mayolara bakarken bende kendime bikini bakıyordum. Çok fazla model yoktu. En sonunda gözüme kırmızı bir bikini güzel geldi ve onu almaya karar verdim . Suga' nın yanına gittiğimde onunda sip siyah bir mayo bedenlerine baktığını gördüm. "Sevgilim anlayamaadım bunu bedenimi bulamıyorum" dediğinde gülümsedim ve bedenlere bakmaa başladım. M bedenini bulunca Suga ya doğru tuttum ve "Bu olur sana " dedim. Mayoları safın aldıktan sonra odamıza çıktık ve mayolarımızı giyinip kapalı havuza doğru yürümeye başladık.

Havuz bomboştu be sadece biz vardık. Şezlonglara havlularımızı bıraktık ve havuzun kenarına geçtik. Tam atlayacaktı ki Suga yı ittim ama o sırada bileğimden tuttu ve beni de havuza çekti. Aynı anda düşmemize neden oldu. Kafamızı sudan çıkardığımızda çok yakın olduğumuzu fark ettim. Burunlarımız bir birine değerken "Of Suga ya" dedim gülümsedi ve dudağıma bir öpücük bırakıp daldı. Bir kaç saniye sonra havuzun diğer tarafından çıktı. Çok güzel yüzüyordu. Bende yanına gittim.
"Yarışa var mısın?" Dediğimde başını olumlu anlamda salladı. Havuzdan çıktık ve havuzun kenarına geçtik. Atlayarak başlayacaktık"Bir iki üç" dedi ve ikimizde aynı anda havuza atladık. Atladığımız anda bikinimin açılması ile çığlık attım. Ama Suga suyun altında olduğu için sesimi duymamıştı. Arkamı ona döndüm ve bikinim ile göğüslerimi kapatmaya çalıştım. Suga sudan çıktı ve "Ben kazandım" dedi. Ama yanında olmadığımı fark edince bana döndü. Yanıma doğru geldi ve "Bir sorun mu var" diye sordu. Arkam ona dönüktü. Utancımdan domates gibi kızardığımın farkındaydım. "Bikinim ç-çıktı" dediğimde hafif bir şekilde sırıttığını fark ettim. "Ver bana" dediğinde bikini üstümü ona verdim ve ellerimle göğüslerimi kapattım.

Bikinimin ipini de bağladı ve ellerini çektiğinde bende ellerimi göğüsümden çektim ve ona doğru döndüm. "Sağol" dediğimde "Ne demek" dedi ve daha sonra yüzdük.

Odaya geldiğimizde saat gecenin 3üydü. Kendimi klorlu sudan sonra pis hissettiğim için duşa girdim ve duşumu aldım. Duştan sonra çıktık ve benden sonra da Suga duşa girdi. Bornozumla beraber yatağa kendimi attığımda şarja takılı olan telefonumu elimd aldım. Abim tam 13 kere aramış ve mesaj atmıştı. Bu saatte ona geri dönmek istemedim ve bende telefonu geri şarja takıp gözlerimi yumdum.

Sabah kalktığımda Suga hala uyuyordu. Yorganı üzerimden çektiğimde resmen çıplak olduğumu fark ettim.Dün gece ne olduğunu düşündüm ve aklıma bornozumla uyuya kaldığım geldi. Ve daha aonra da kıyafetim olmadığı. Suga' nın valizini açtım ve kendime olabilecek şeyleri seçtim ve giydim. Valizdeki en küçük şeyleri giymeme remen çok büyük gelmişti umursamadım ve Suga' yı uyandırmak için yanına gittim
.
.
.
.
.
.
.
.
20 Vote geldiğinde yb gelecek
Eğer yorum sayısı 30 u geçerse vote sayısı 15
olduğunda yb gelecek

Bts İle Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin