26.Bölüm

1K 60 15
                                    

1Hafta Sonra
Melisa'nın Ağızından
Sonunda bu gün taburcu oluyordum. 1 Hafta boyunca Suga yanımdan hiç ayrılmamıştı ve ne istesem yapmıştı onunla barıştığım için çok mutluydum. Suga çıkış işlemlerini yaparken bende onu odada bekliyordum yanıma geldi ve bana sarılıp "Hadi sevgilim" dedi kalktım ve arabaya bindik.

Bir kaç dakika sonra evimize geldik Suga beni kucağına aldı üst kata odama çıkardı. Yatağa yatırdı ve saçlarımı okşadı. "Şimdi benim sevgilim dinlensin bende ona yemek yapiym" dedi. Gülümsedim ve "İstersen bende yapabilirim kendimi iyi hissediyordum" dediğimde başını olumsuz anlamda salladı "J-hope dan rica ettim yurt odandan eşyalarını getirecek" dedi ve gülümseyip gitti. Yastığa kafamı koydum ve gözlerimi kapattım.

"Melisa hadi uyan sevgilim akşam oldu" Suga nın beni dürtmesi ile uykumdan uyandım hava kararmıştı. Ayağa kalktım ve mutfağa indik.

Yemeğimizi yedikten sonra üst kata odama çıktık. "Sevgilim j-hope eşyalarını getirdi pijamalarını giyebilirsin" dedi. Ama giyinecek halim yoktu "Suga beni sen giydir-" soruma devam edecekken Suga lafımı kesti. "Bende bunu bekliyordum" dedi ve beni yatağa oturttu. Tişörtümü yavaşça çıkardı daha sonra pantolonumu indirdi ve iç çamaşırlarımla kalmışken dudaklarıma yapıştı beni yatağa yatırttı ve üstüme çıktı. Boynumdan aşağıya doğdu kendince izler bırakıyordu. Daha sonra kendi üstünüde çıkarttı. Kulağına fısıldadım "S-Suga ben daha önce hiç yapmadım" dediğimde gülümsediğini hissettim "Bende" dedi iç çamaşırlarımı da çıkarttı ve daha sonrada kendininkileri çıkarttı.
.
.
.
...daha sonra içime boşaldı ve yanıma yattı. Beraber uyuduk.

Sabah kasıklarımda oluşan feci ağrı ile kalktım. Ve Suga yı uyandırdım." Suga sanırım bişi oldu" dediğimde Suga hemen kalktı ve "Ne oldu iyi misin?" Diye sordu. "Sanırım dikişlerim açıldı kasıklarım çok ağrıyo "dediğimde Suga güldü. "Neden gülüyorsun?" Dediğimde "Kasıklarının ağrımsasının nedeni dün gece yaptığımız şey" dediğinde utançtan kıpkırmızı olduğumu hissedebiliyordum.

3 Gün Sonra
Sürekli midem bulanıyordu ve kusuyordum ve Suga ya haber vermeden doktora gittim.

Doktordan çıkar çıkmaz Suga' yı aradım.
"Alo Melisa nerdesin sabah kalktım yoksun evde"
"Suga konuşmamız gerek çok önemli"
"Ne oldu Nerdesin sen"
"Hastaneden çıktım eve geliyorum"
"Kötü bir şey mi var"
"Hayır hayır tam tersi iyi haberlerim var"
"Tamam bekliyorum" dedi ve telefonu kapattım.

Eve geldim kapıyı çaldığım anda kapıda Suga belirdi. "Ne oldu Melisa, neden bana haber vermiyorsun beraber giderdik hastaneye çok merak ettim" Suga nın sözünü dudağından öperek kestim. "Önce oturalım anlatıcam" dedim salona geçtik ve karşılıklı oturduk." Suga öncelikle bir kaç gündür midem gerçekten çok bulanıyordu ve kusuyordum bende doktora gittim ve bana ne olduğunu öğrendim" "B-ben hamileyim" dediğimde Suga "N-ne yani ben baba mı olucam?" Dedi başımı olumlu anlamda salladım koltuktan kalktı ve beni kucağına alıp döndürmeye ve zıplmaya başladı. "Baba oluyorum ben ya" dedi ve bana sarılıp ağlamaya başladı.

Bts İle Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin