12.Bölüm

1.4K 85 21
                                    

Junkook ile karşılıklı oturmuş şaraplarımızdan içiyorduk. O benden çok daha fazla içmişti. Sessizlikten sıkıldım ve konu açmaya karar verdim en sonunda aklıma aniden Suga geldi neden bana izin vermişti? Ve neden son birkaç gündür her zamankinden aşırı fazla mutsuzdu. Bende Junkook' a sormaya karar verdim. İlk başta Ne kadar endişe edip vazgeçsemde sormaya karar verdim.

"Junkook?" "Efendim sevgilim" yüz tipinden ve ses tonundan Junkook'un sahroş olduğunu fark etmiştim."Bişey sorucam" dedim kafasını sor anlamında salladı ama o sırada dudaklarıma bakıyordu.Daha fazla beklemeden sormaya karar verdim "Su-" sözümü yarıda kesti ve "Melisa, dayanamıyorum artık yapsak mı şu işi?" Diye sordu ne işinden bahsettiğini anlayamamıştım. "Ne?" Diye sorduğumda yaklaştı ve gömleğinin düğmelerini iliklemeye başladı. "J-junkook ne yapıyorsun?" Diye sorduğumda gömleği bir çırpıda fırlattı ve beni duvarla arasına aldı.

"Sonuçta sevgiliyiz" dedi. Kendine gelmesi lazımdı "Junkook kendine gel, sahroşun" dediğimde boynumu emmeye başladı. Onu ittirdim. Sinirlenmiş olmalı ki duvara yaklaştı vücudunu vücuduma değdirecek kadar yaklaşmıştı. Ellerini kaçamamam için duvara yasladı ve "Seni seviyorum, sende beni seviyorsun" dedi. "Sadece arkadaş anlamı-" derken okul eteğimi tutup aşağıya indirdi. "Korkma bebeğim acıtmayacağım" dedi.Ondan kurtulmak için çırpınıyordum ama bir işe yaramıyordu. Hayır hayır bu olamazdı ben onu sevmiyordum bile ve onun benden istediği şey.. çok saçma ve imkansız bir şeydi.

Okul gömleğimi açmaya başlayınca sinirlendim ve ona sert bir tokat aldım. Afallamasından faydalandım ve hemen kıyafetlerimi giyip, çantamı alıp evden çıktım. Ağlayarak koşuyordum.

Gidecek yerim yoktu aklıma Suga geldi. Onun evine doğru koşmaya başladım o kadar korkuyordum ki çıplak ayaklarımı kesen yerdeki camların acısını hissetmiyordum bile.

Suga'nın kapısının önüne geldiğimde kapıyı sertçe vurmaya başladım, kapı açılmadı, daha hızlı vurdum. Junkook'ta peşimden evinden çıkmıştı ne yaptığını fark etmiş olmalıydı ki bağırıyordu "Melisa, b-ben çok özür dilerim. Melisa!".

Kapıyı daha hızlı vurdum ve bu sefer kapıyı ağlamaktan gözleri şişmiş burnun ucu ve yanakları kızarmış bir Suga açmıştı.

Hemen onu içeriye doğru ittirdim ve bende içeriye girip arkamdan kapıyı kapattım. Ağlamam çoğalmıştı, Suga' nın boynuna sarıldım ve "yardım et bana" diye ağlamaya devam ettim.

Hemen kendi gözyaşlarını sildi "N-ne oldu Melisa?" Diye sordu ağladığı için sesi titremişti.

"J-junkook" dedim ve ağlamaya devam ettim.
" Junkook ne?" Diye sordu boynundan sarılmayı bırakmadan "b-bana zorla.." dedim ve devamını getiremedim. "Ne!" Diye bağırdı ve omzundaki başımı kaldırıp ona bakmamı sağladı. "Ne demek bana zorla?" Dedi.

O sırada kapı sertçe vurulmaya başladı. Bu kesinlikle Junkook' tu. Suga'nın boynuna tekrar sarıldım ve "Suga n- nolur açma, ben çok k-korkuyorum." Dediğimde Suga'nın çoktan gözü dönmüştü kapıyı açtı ve o sırada ben korkumdan mutfağa koştum ama yinede kapı ile mutfak yan yana olduğu için sesler duyuluyordu.

"Melisa nerede?" Diye sordu Junkook sesi çok endişeli ve korkmuşa benziyordu aynı zamandada ağlıyordu. Daha demin bana zorla sahip olmaya çalışan bir insan şu an pişman olmuştu çok sinirlendim ve mutfaktan çıktım Suga'nın önüne Junkook'un katşısına geçtim. Ağlayarak "Neden geldin ha? Pişman mı oldun ama daha demin öyle demiyordun 'korkma acımayacak' diyordun" dediğimde Suga beni eliyle arkasına çekti ve Junkook' a kafa attı. Yere düşen Junkook' u boynundan tutarak ayağı kaldırdı ve bir yumruk attı.

"Suga tamam yeter, yapma Suga" sadece bunları diyebiliyordum en sınunda Suga' yı evin içerisine sokum ve kapıyı kapattım. Kapıyı kapar kapamaz Suga bana arkamdan sarıldı ve "Senide koruyamadım" diyerek ağlamaya başladı. Ona döndüm. Ve sarılarak bende ağlamaya başladım.

Beni kucağına aldı ve salona götürdü, kanepeye yatırdı, yanıma yattı ve sadece beraber ağladık. Ama onu ağlatan şey neydi?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...VE İŞTE YENİ BÖLÜM.JUNKOOK'A BİRAZ KÖTÜ BİR KARAKTER VERDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA SONUÇTA GERÇEK DEĞİL NEYSE VOTE AZ GELİRSE KİTABI YAYINDAN KALDIRICAM VE BİRDAHA BÖLÜM PAYLAŞMAYACAĞIM. ÖPTÜM HEPİNİZİ❤️🖤

Bts İle Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin