34. Bölüm

865 57 4
                                    

Duştan çıktık ve saçlarımızı kuruttuk. "Acıktım" dediğimde "Bende" dedi. "Ne yemek yapmamı istersin?" Diye sorduğumda "Bence bu gün dışardan söyleyelim" dedi. "Tamam" dedim ve onun pizza siphariş etmesini bekledim. Siphariş ettikten 10 dakika sonra pizzalar geldi ve yedikten sonra odalarımıza gidip yattık. Ama ben uyuyamıyordum aklıma bebeğim geliyordu ölen bebeğim. Ağlamaya başladım ağlamama hıçkırıklarım da eşlik etti o sırada Suga' ya bakmak için odasına gittim uyuyordu yanına yattım ve kollarımı ona sarıp gözlerimi yumdum.

Sabah gözlerimi açtığımda yanımda Suga yoktu. Ona bakmak için alt kata indiğimde okul formalarını giyinmiş olduğunu fark ettim ve aklıma bu günün pazartesi olduğu geldi. Ona görülmeden odama çıktım ve hazırlandım. Aşağıya indiğimde "Uyandığını bilmiyordum" dedi "Hadi çıkalım gecikicez" dediğimde ikimizde ayakkabılarımıza yöneldik ve giyindikten sonra çıktık. "Bu gün okula yürüsek, hava çok güzel." "Tamam olur" dediğinde elimi tuttu ve beraber yürümeye başladık. "Suga" "efendim" "Dae okulda değildir dimi onu görmek istemiyorum" "Tabiki okulda değil, en son karakola götürüldüğünü öğrendim, sanırım tutuklandı" dediğinde rahatlamışça nefesimi verdim. "Bişey sorucam" dediğinde ona döndüm ve sormasını bekledim "Dün gece neden ağladın?" Diye sordu. "Sen nerden biliyorsun? Uyuduğunu sanıyordum" dediğimde "Uyumuyordum" dedi. "Sadece bebeğimiz aklıma geldi ve bu yüzden kendimi tutamadım en sonunda da yanına geldim" dediğimde "Tamam artık Melisa yeter bunu unutalım" dedi. Nasıl unutabilirdim, o benim bebeğimdi benden bir parçaydı.
.
.
.
Okul bitmişti ve her zamankinden daha normal geçmişti. Eve geldiğimizde oturduk ve beraber film izledik. Filmin ortasında başını omzuma koydu ve "Melisa ben çok sıkıldım ya" dedi bende çok sıkılmıştım. "Off bende ya ne yapıcaz?" Diye sordum. "Bilmiyorum" dedi aklıma bir fikir geldi ve Suga' ya söyledim "Suga şey bizimkilerle bir grup açalım oradan konuşalım belki hep beraber bişiler yaparız" dediğimde "Tamam o zaman, grubu aç" dedi.

 "Bilmiyorum" dedi aklıma bir fikir geldi ve Suga' ya söyledim "Suga şey bizimkilerle bir grup açalım oradan konuşalım belki hep beraber bişiler yaparız" dediğimde "Tamam o zaman, grubu aç" dedi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Mesajlardan sonra şarjım azaldığı için telefonumu şarja gaktım ve üst kata giyinmeye çıktık

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Mesajlardan sonra şarjım azaldığı için telefonumu şarja gaktım ve üst kata giyinmeye çıktık. Altıma siyah bir etek ve üstüme de kırmızı bir tişört gitmiştim. Suga' nın odadına girdiğimde onun da hazır olduğunu gördüm. "Hazırmısın" sorusuna başımı sallayarak cevap verdim. "Altına bir şey giymeyecek misin?" Die sorduğumda korkudan ve heyecandan hemen altıma baktım ve altımda eteğim olduğunu görüp rahatladım. "Suga bu ne?" Dedim ve aynı anda elimle eteğimi tuttum. "Melisa onunla bowling oynayabileceğine izin vereceğimi sanıyorsan yanılıyorsun, git normal şeyler giyin" diyince sinirle nefesimi dışarı verdim "Kısa değil ki bu!" dedim bana anlamsızca bakıyordu. "Orada tam 6 tane erkek olacak hatta bizimkilerin dışındada erkekler olacaktır ve sen her bowling oynadığında eğilceksin ve millet manzara izleyecek öylemi, sence bende seni kurtlara kaptıracak göz var mı?" Diye sordu ve beni kolumdan tutup odama kadar çekti. Yatağıma oturdum ve onu izlemeye başladım. Dolabımda bana kıyafet seçiyordu. Siyah pantolonumu eline aldı ve "Ah bak bu çok güzel" dedi. "Off Suga ya beni de düşün ben onunla nasıl rahat edicem, nasıl eğilip kalkıcam" dediğimde "Haklısın" dedi ve dolaba geri yöneldi. Bu sefer eline siyah bel üstü taytımı aldı ve "Bu harika" dedi. Elinden taytı aldım ve burada olmasını umursamadan eteğimi indirdim. "Beni delirtmeye mi çalışıyorsun" dedi aynı anda beni izlerken. "Sen yeterince delisin" dedim ve taytımı geçirip onun suratına bakmadan odadan çıktım. Ayakkabılarımızı giyindik ve tam çıkıyorduk ki kolumdan tutup beni kendine çevirdi "Trip mi atıyorsun" diye sordu evet trip atıyordum ama inkar edecektim. "Ne tribi Suga ya hadi çıkalım" dedim ve çıkmak için bir hamle yaptım ama beni daha sıkı kendine çekti. Suratına bakmayınca "O zaman ben gitmiyorum" dedi. "Ya Suga ya bende gitmem o zaman of Suga ne mızmızsın iki dakika trip attırmıyorsun ya" dediğimde güldü ve "Trip atmazsan gelirim" dedi. "Tamam" dedim. "Hala trip attığının farkında mısın" dediğinde "Ya atmıyorum" dedim. "Kanıtla o zaman" dediğinde de kanıtlamak için dudaklarına bir buse kondurdum. Gülümsedi ve elimi tutuu beraber motorsikletine bindik ve yola çıktık.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
20 VOTE GELDİĞİNDE YB GELECEK

Bts İle Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin