Kriz 2

92 5 0
                                    

Huan'dan

Onu öpmüştüm! Hem de o sarhoşken!

Bütün gece tüm gözler onun uzerindeydi. Lamia dikkat çekici güzellikte bir yabancıydı. Asyalı, çirkin bir kız olsaydı bile sırtındaki o dövmeyle tüm dikkatleri üzerine toplardı. Savunmasız bir halde ortaya bırakılmasını hiç istememiştim. Gerçi Kai gibi bir adamı bir kere bıçaklayip bir kaç kere de öldürmekle tehdit edebilen biri kendini pek ala koruyabilirdi. Zira öyle de yaptı.

Benimle dans ederken yaramaz bir kız çocuğu gibiydi. Sevimli hareketleri, onu seksi imajından uzaklaştırıyordu. Yanaklarını iki elimle sıkıp alnından öpmeyi bile istemistim. Ondan uzak durmam gerekiyordu fakat o büyüleyici çekiminden uzak kalmak çok zordu. Korkuyordum. Geçmişte yaşadıklarım onu koruma dürtümü hareket halinde tutuyordu. Göz takibim dikkat çekiyor olmalıydı. Uyarıcı bakışlara maruz bırakılmiştim. Kai, Kenzhi ve Edward...

Edwardın Lamia ile yakınlığımı anlamaması imkansız gibiydi fakat ona yaklaşmaya çalışacağıni hiç düşünememiştim. Dans ederken çok uyumluydular aslında karakter olarakta çok benziyorlardı. Hem yakinliklarından hem de benzerliklerinden rahatsizlik duydum. Lamia da bunu anlamiş olacak ki saatlerce sohbet edebileceği o adamdan hemen uzaklaştı. Bir süre sonra Edward ile yanyana gelebildik.

"Lamia ile tanıştım."

"Gördüm Edie. Ondan uzak dur."

"İyi anlaşabileceğimizi sanıyorum."

"Anlaşma Edie. Ondan uzak dur!"

"Bu konuyu sonra konuşacağız Huan." dedi ve zoraki bir gülümseme eşliğinde beni selamlayıp uzaklaştı. Bütün gece olduğu gibi aileye dönüşümle ilgili tebrikleri kabul etmeye devam ettim. Bir süre sonra Kaiyle gözlerimiz bulustu. Etrafa bakindiginda Lamiayi aradigini anladim ve bakişlarimla salonu taramaya basladim. Bir sure sonra basini ovusturarak bara doğru ilerledigini gordum ve o rahatlikla derin bi nefes aldim. Düşmüş olmalıydı ayakkabisının birinin topuğu yoktu ve alnı kanıyordu. Çok içmemişti habuki. Ne yapacağım konusunda karar veremezken Kainin mesajıyla harekete geçtim.

Arabamda adamlarımdan birinin onu getirmesini bekliyordum. Geldoginde kocaman bir gülümseme bekliyordum ama yüzü solgundu ve dalgın bakışlari vardi. Yol boyunca hemen hemen hiç konusmadık. Kucagima aldım  basıni göğsüme gömdü, kalp ritmim hızlandı. Eve inerken oluşan elektrik kesintisiyle kucağıma atladı. Çok korkmuştu, sanki o uçurumun kenarındaydı ve  bıraksam düşecekti. Çok yakındık kaçamadım ondan dudaklarını istedim ve tattım. Muhteşemdi! Ama hata yapıyordum. Yapmamalıydım. Bu sefer hayır.

Yatağına yatırdım. Zaten hemen sızmıştı. Alnındaki yaraya pansuman yaptım. O masum güzelliğini uykum gelinceye kadar izledim.

Lamiayı evden gönder.

Kaiyle aralarını yap.

Onu kızkardesin olarak düşün.

Gece hayatına daha çok vakit ayır.

Uykuya dalmadan önce aldığım karaları uygulama konusunda yemin ettim. 'Yarın herşey çok farklı olacak Huan.'dedim kendime ve uykuya daldım.

Sabah Kai erkenden gelmişti Lamia hala yatıyordu. 'Akşam olanlardan haberin var mı?' diye bir kaç kez sordu. Ben de merak ediyordum.

Kırmızı yanaklarıyla ne kadar da sevimli görünüyordu. Akşam onu öptuğum icin utanıyor olabilirmiydi? Gece ettmiş olduğum yemin aklıma geldi ve ona olabildiğince soguk davranmaya çalıştım. Kai de benim aksime gayet samimi bir tavır sergiliyordu. Ona verdiği internet sözünü tutmak icin can atıyor gibiydi. Onlar odaya geçtikten sonra Kenzhi geldi. Edebileceği her türlü küfürü hiç çekinmeden etti. Lamiaya çok kızmıştı. Chu denen piç, Lamianın ona kur yaptığını, Sevişmek için tuvalete çağırdığını ama orada başkasıyla öpüşürken yakaladığını iddia etmiş. Ben Lamiayı eve götürükten sonra Chuyu bayanlar tuvaletinde darp edilmiş halde bulmuslar. Lamia da tuvaletten başı yaralı halde gelmişti ama biz olayı alkole bağlamıştık. Chunun anlattıklarının bir kısmı doğru olabilir mi diye düşündüm. Çünkü Lamia o pici tek başına haklayamazdı.

ACİZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin