31. Bölüm

904 71 20
                                    

Odadan çıktıktan sonra bir kaç saat onu odada tek bıraktım daha sonra sinirden duramadım Melisa yı ne bu hale getirmişti öğrenmem lazımdı. Odadan içeri girdim

Melisa nın Ağızından;
Saatlerdir ağlıyordum, bebeğim benim yüzümden ölmüştü benim bir parçam ölmüştü ben ne diye gitmiştim ki bara neden? Ama ben içmemiştim beni ne bu hale getirmişti ağlamam daha da şiddetlendi ama ağlamam kapının açılması ile kesildi gelene baktığımda bu kişi Suga'ydı. Yanıma geldi ve göz yaşlarımı sildi. "Neden böyle oldu, nasıl oldu, nereye gittin?" Diye sorular sordu ona cevap vermek istemiyordum onun yüzünü görmek sesini duymak bile istemiyordum. Çünkü kendimi suçlu hissediyordum evet ben bebeğimi öldürmüştüm ama aynı zamanda o Suga' nın da bebeğini öldürmüştüm.Ona ne kadar cevap vermek istemesemde vermek zorundaydım "B-ben Dae ile buluşmaya gittim" "Nerede buluşmaya?" "B-barda" dediğimde sinirle gözlerini yumdu bağıracağını anladığımda bende gözlerimi kapattım ama o bağırmadı bağırmanın aksine gayet sakin bir ses tonu ile "N-neden Melisa? Senin karnında bir bebek varken neden bar? Neden Dae? Ve en önemlisi neden benim haberim yok" "Suga bak Dae özür diledi benden ve buluşmak istedi kabul ettim barda olsak bile ben alkollü hiçbir şey içmedim sadece soda içtim ve sonra.." dediğimde ellerini sinirle saçlarına geçirdi."peki bebek nasıl düştü" dediğinde "Bilmiyo-" sözümü kesen şey içeri giren doktordu. "Merhaba" diyerek içeri girdi. "Sonuçlar çıktı, bebeğinizin neden düştüğü belli oldu" dediğinde merakla göz yaşlarımı sildim ve yatakta oturur pozisyona geldim. "Neden olmuş?" Dedi Suga. Doktor derin bir nefes aldı ve "Miğdenizde sıvıya karışan bir hap tespit edildi bebeğinizin düşmesinin nedeni bu hap" dediğinde gözlerim kocaman açılmıştı. "Hap mı ben hap kullanmadım" dediğimde doktor "Polisler ifadenizi almaya geldi onlara konuyu anlatırsanız sorunu çözebilirler" dedi ve gitti.

Arkasından odaya polisler geldi. Her şeyi tek tek anlattım ve en sonunda bana Dae nin evinin adresini ve telefon numarasını sorduşar evinin adresinini bilmediğim için sadece telefon numarasını verdim ve daha sonra doktorlar gitti.

Yazarın Ağızından;
Polisler Dae nin adresine gittikten sonra Dae nin de ifadesi alındı ve Dae zorunlu olarak içeceğe hap koyduğunu itiraf etmişti. Daha sonra Dae nin içeceğe ilaç koyduğu haberi Suga ve Melisa ya ulaştı, Melisa ne yapacağını bilemedi bu gün hastaneden taburcu olacaktı ve kesinlikle ilk işi o kızın ağzını burnunu kırmak olacaktı. Suga nın da Melisa' dan farkı azdı o da çok sinirliydi, nasıl yapardı bunu, nasıl bir vicdansızlıktı bu. Melisa ağlamaya başladı Suga hemen yanına koştu ve elini tuttu " O kızı pişman edicem, tamam mı, bunu onun yanına bırakmayacağım" dediğinde Melisa lafa girdi "bırakmayacağız" dedi.

Suga, Melisa'nın çıkış işlemlerini yaparken Melisa da hazırlanıyordu. Hastaneden çıkar çıkmaz Dae'nin yanına gidecektik.

Suga yanıma geldi ve "Hazır mısın aşkım?" Dedi Suga ya soğuk davranmaya çalışıyordum çünkğ kendimi ona karlı mahçup hissediyordum "Evet" dedim ve beraber arabaya doğru yürüdük.

Yol boyunca tek kelime etmedik yani aslında Suga benimle konuşmaya çalıştı "Nasılsın, daha iyi misin?" Gibi şeyler söylüyordu ama ben ona cevap vermiyordum. Dae' nin evine geldiğimizde. Araba durur durmaz derin bir nefes aldım ve arabadan çıkıp hızlı ve büyük adımlarla kapının önüne ulaştım. Suga da arkamdan gelerek bana ulaştı.

Kapıyı açab Dae beni ve Suga' yı görünce hemen kapıyı kapamaya kalktı ama ben elimle kapıyı tuttum ve kapanmamasını sağladım. Kapıyı tamamen açtığımda Dae bir bana bir de Suga' ya dönüyordu. İlk başta sakin olmaya karar verdim "Neden yaptın bunu?" Diye sordum cevap gelmeyince derin bir nefes aldım ve Dae' nin bileğini tüm gücümle sıktım "Neden diye soruyorum" diyip sesimi yükselttiğimde "Ah canım yanıyor bırak beni, yardım et Suga" dedi. "Bak hala Suga diyor" dedim ve kızın saçlarına yapıştım saçlarını yoluyordum ve aynı anda ona tokat atıyordum. Yere düşünce üstüne çıktım ve yumruk atmaya başladım o sırada Suga beni kucağına alarak kaldırdı. "Ya bıraksana azına sıçıcam o piçin" dediğimde Dae'nin suratında morluklar ve kanlar olduğunu fark ettim. Oh elime sağlık diye iç geçirdim. O sırada Suga beni yere bıraktı ve bana bakarak "Sen dur ben onunla konuşucam" dedi. Suga kızın yanına yürüdü bende onları izliyordum Suga kızın yanına ulaştığında onun bileğinden tuttu ve hızlı bir şekilde ayakta durması için çekti. Dae korkuyla Suga ya bakarken Suga gözlerini kıstı "Dua et kızsın" dedi. Ve devam etti "eminim ki polisler zaten sana yapmaları gerekeni yapacaklar, ama bilmeni isterim sen artık katilsin masum bir bebeğin canını aldın sen, için rahat mı?" Diye bağırdığında Dae ağlamaya başladı ama bu gerçek bir ağlama değildi yimsah gözyaşıydı.
"Neden yaptın bunu?" Suga sesini dahada yükselterek söylemişti bunu "B-ben sana aşık oldum Suga ve M-Melisa nın senden bebeği olduğunu duyunca dayanamadım" dediğinde kızın ağzını burnunu kırmamak için zor duruyordum. Suga'nın resmen gözlerinden ateş çıkıyordu "Sen, sen varya tam bir orospusun" dedi. Ve yanıma geldi "Gidelim" dedive arabaya yürümeye başladı içinde kalmaması için hemen Dae nin yanına gittim ve bütün gücümle ona tokat attım ağzıma gelen bütün türkçe küfürlerini saydım ve sonunda "Allah Belanı Versin" diyerek evden çıktım ve arabaya gittim.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Vote sayısını arttırsak birazcık:( 25 vote olunca yb gelecek

Bts İle Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin