Part 1

9.2K 421 43
                                    

Ιφιγένεια

Είναι λογικό να είμαι αγχωμένη έτσι; Δεν παίρνεις κάθε μέρα μέρος στο σημαντικότερο διαγωνισμό χορού της χρονιάς...στο Λονδίνο! Καλά...μένει μία εβδομάδα για εκείνη την ημέρα, αλλά και πάλι. Ο Δημήτρης συνεχώς επιμένει ότι θα τα πάω περίφημα και ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Είναι λέει δεδομένη η νίκη μου.

Η νίκη μου σε αυτόν το διαγωνισμό θα σήμαινε αυτομάτως και την εισαγωγή μου στη γνωστότερη σχολή χορού του Λονδίνου, τη Balletschool. Είναι το βραβείο του διαγωνισμού. Ένα βραβείο που ισοδυναμεί με την πραγματοποίηση του μεγαλύτερου ονείρου μου.

Το κουδούνι της πόρτας χτυπάει και, αμέσως, καταλαβαίνω ότι κατέφθασε ο Δημήτρης, ο κολλητός μου. Σήμερα έχω πρόβα στο στούντιο και μου ζήτησε να έρθει να με παρακολουθήσει. Είναι ο μόνος που θα άφηνα να με δει πριν το διαγωνισμό και αυτό, γιατί τον εμπιστεύομαι.

Πλησιάζω την πόρτα και χωρίς να χάσω λεπτό ανοίγω στο Δημήτρη. Με το που με βλέπει μου ρίχνει έναστραβό χαμόγελο και του κάνω νόημα να μπει μέσα.

Είναι καστανομάλλης, με γκρίζα μάτια και αδύνατος

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


Είναι καστανομάλλης, με γκρίζα μάτια και αδύνατος. Με περνάει αρκετά στο ύψος. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιες φορές με φωνάζει <στρουμφάκι>. Τον πνίγεις ή δεν τον πνίγεις;

"Έτοιμη για την πρόβα;" με ρωτά και σηκώνω το ένα μου φρύδι.

"Εσύ πώς με βλέπεις;" του απαντάω και χτυπάει το χέρι του στο μέτωπό του.

"Αμάν ρε Ιφιγένεια! Τι έχουμε πει;"

"Τι έχουμε πει;" τον ρωτάω κάνοντας τάχα μου ότι δεν καταλαβαίνω. Κάθε φορά που απογοητεύομαι, ο Δημήτρης θα είναι εκείνος που θα με συνεφέρει. Αλλά...είναι πάντα υπερβολικός, γιατί νομίζει ότι όλα είναι ρόδινα σε αυτή τη ζωή. Αμ δεν είναι.

"Ιφιγένεια...θα θυμώσω! Σου έχω μιλήσει άπειρες φορές για το πόσο υπέροχη είσαι όταν χορεύεις. Γιατί χαλιέσαι χωρίς λόγο; Είναι δυνατόν να χάνεις την αυτοπεποίθησή σου για ανύπαρκτους λόγους; Ναι, υπάρχουν πολλές καλές χορεύτριες εκεί έξω, που έχουν τον ίδιο στόχο...όμως αυτό δε σημαίνει ότι είναι το ίδιο καλές με εσένα. Να είσαι σίγουρη ότι τις βάζεις κάτω".

Lovers by AccidentDonde viven las historias. Descúbrelo ahora