17.Bölüm

1.3K 84 23
                                    

Yanına gittim ve ona kocaman sarıldım. Beni yata bindirdi. Özenle hazırlanmış bir masa vardı karşımda, Suga beni masaya oturttu ve daha sonra kendiside karşıma oturdu. Gözlerime bakarak "Çok güzel olmuşsun sevgilim" dedi. Ona "Sende çok güzel yani yakışıklı olmuşsun" dedim. O kadar heyecanlıydım ki ne diyeceğimi ve ne yapacağımı bilmiyordum. Bana güldü. O sırada bir garson geldi ve yemekleri bırakıp gitti. Yemeklerimizi yedik ama ben hala ne için burada olduğumuzu bilmiyordum ve Suga' ya sormaya karar verdim. "Suga her şey çok güzel hatta her şey kusursuz, ama neden durup dururken" derken sözümü kesti. "Ne yani billmiyormusun?" diye sordu. Bir şeyi bilmem mi gerekiyordu. "H-hayır neyi bilemem gerekiyordu" Gülümsedi. "Öğrenirsin birazdan" dedi ve gülümsedi.


Masadan kalktık ve yatın ön kısmına geçtik. Oturduk ve br garson gelip istediğimiz olup olmadığını sorduk. Suga şarap isteyince bende şarap istedim ve garson gitti. Suga'ya döndüm gerçekten smokin ile çok yakışıklı gözüküyordu. Ona baktığımı fark edince bana döndü. Biraz bakıştık daha sonra garson içeceklerimizi getirdi ve gitti. Denizde ilerliyorduk, dalga sesleri gökyüzündeki yıldızlar ve Suga herşey çok kusursuzdu. Yarım kalan işime devam ettim ve Suga' ya dönüp onu izlemeye devam ettim. Bu sefer uzun süre onu izledim ve tam kafamı çevirecekken beni belimden tuttu ve kendine çekerek öpmeye başladı ilk başta şaşırıp ona karşılık vermesemde daha sonradan karşılık verdim.


Suga saatte baktı ve daha sonra beni elimden tutup ayağıya kaldırdı. Gözlerimin içine doğru bakıyordu ama bir anda yattaki ışıklar kapandı her taraf karanlıktı korktuğum için Suga' ya sarıldım ve daha sonra bir ses. Kafamı sesin geldiği yere havaya baktığım zaman havai fişeklerle karşılaştım mavi, pembe, mor havai fişeklerle. Bu da neydi böyle ben onları izlemeye devam ederken birden kesildiler her taraf kapkaranlıktı. Yanımda Suga' nın olmadığını fark edince "Suga!?" diye bağırdım o sırada birden her taraf aydınlandı. Suga tam karşımda yatın üstüne çıkmıştı ve üstünde kocaman bir pankart vardı. Siyah kağıda mavi renk ile ,HER ŞEYİM, MELEĞİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN, yazıyordu. Aman tanrım evet bu gün benim doğum günümdü ve ben bunu unutmuştum. Hemen Suga' ya doğru koştum ve boynuna sarıldım. Kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım hayatımda ilk kez mutluluktan ağlıyordum ve Suga sayesindeydi. Ona sarılmayı bıraktım ve ona baktım suratını suratıma yaklaştırdı ve "Doğum günün kutlu olsun prensesim" dedi. Eli ile göz yaşlarımı sildi dayanamadım ve dudaklarına yapıştım.


"Suga ben çok teşekkür ederim yıllar sonra ilk kez biri benim doğum günümü hatırladı ve kutladı" dedim. "Sayende hayatımda yaşadığım en mutlu günüm" dedim ve ona tekrar sarıldım.Doğum günümü ben bile unutmuşken o benim doğum günümü nereden biliyordu hiç bir fikrim yoktu. "Seni seviyorum" dedi ve bana sarıldı.


Daha sonra müzik çaldı ve biz çılgınlar gibi dans edip eğlendik. Şu an yatın arka kısmında oturuyorduk. Ayaklarımızı denize sokmuştuk ve dalgaları izliyorduk. Taki Suga denize düşene kadar. Düşüşü gerçekten komikti ve bende gülmeye başlamıştım. Kafasını çıkardı ve oda gülerek "Komik mi?" diye sordu. Başımı evet anlamında sallarken kolumdan tuttu ve beni de denize çekti. Bu sefer o gülüyordu "Ya ama Suga" diye mız mızlandığımda "Ferahladık işte sevgilim kötü mü oldu?" bende güldüm ve bz biraz yüzüp denizden çıktık. Saat gece 2ydi.


Kurulandık ve yatın içindeki bir odaya girdik. Burası yatak odasıydı Suga dolaptan bana göre bir gecelik takımı çıkardı ve kendine bir takım aldıktan sonra yanımda hiç çekinmeden ıslak kıyafetlerini çıkarmaya başldı ben utançtan ona bakamazken göz ucu ile baktığımda iç çamaşırları ile kaldığını fark ettim ve aklıma iç çamaşırlarımın ıslak olduğu geldi. Suga' ya bakmamaya dikkat ederek "Suga iç çamaşırlarımız ne olacak?" diye sorduğumda. " Planımda ıslanacağımız olmadığı için iç çamaşırı almadım" dedi. "Peki ne yapacağız" diye sorduğumda "Yapacak bir şey yok " dedi ve bokserını tutup aşağıya indirdi. Bunu fark edince gözlerimi kapadım ve "Yha Sugaa! ne yapıyorsun*? "dediğimde sırıttığını fark ettim. Daha sonra pijamalarını giyindi ve yanıma oturup "Suga, çıkarmısın giyinicem" dedim. Oda cevap olarak "Kapattım gözlerimi bakmıyorum" dedi ve elleriyle gözlerini kapattı. Başka çare olmadığı için elbisemi ve iç çamaşırlarımı çıkardım ve ona arkam dönük bir şekilde giyindim. Arkamı döndüm ve tam 'bakabilirsin' diyecekken beni izlediğini fark ettim. "Yaaa Suga bakmayacaktın hani " dediğimde "Kendimi tutamadım" dedi ve güldü yataktaki yastığı alıp kafasına fırlattım. Daha sonra yattık ve gözlerimizi kapattık.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

LÜTFEN VOTELARINIZI EKSİK ETMEYİN NASIL BULDUĞUNUZU DA YAZIN <3

Bts İle Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin