72.

109 5 0
                                    

"Ten drink je naozaj dobrý, mali by sme sem chodiť častejšie. Nájsť bar s kvalitným alkoholom a pritom si nesiahnuť príliš hlboko do vrecka je rarita. A teraz dámy, ak dovolíte, idem sa baviť", bľabotala Sandy a vytiahla Larryho na parket. Vrtela bokmi ako by ho chcela pomilovať priamo na parkete. Oči im obom svietili od množstva alkoholu v krvi a tanec rozprudzoval krv v žilách. Po polhodine sa kdesi obaja vyparili. To bolo znakom, že dnes určite nebude spať doma.

Petty sa ku mne naklonila cez stôl so zvedavosťou priamo vpísanou v tvári. " Vedela si, že medzi tými dvoma niečo je? Len som zamietavo pokrútila hlavou. Nemyslím si, ale priala som im to.
Larry už je vyše päť rokov bez partnerky a malá Sonia by mamu potrebovala ako soľ. A aj keď Larry zvládadomácnosť i rolu otca výborne, zišla by sa im obom žena, ktorá by ich oboch hýčkala a dávala im pocit domova. Ktovie, možno ju už našiel. 

" Si zvedavá ako detektív. Nechceš náhodou zmeniť profesiu?" podpichla som ju so smiechom na perách.
"Ale choď...",obtočila si čiernu kučeru okolo prsta,"ak by si chcela, jednèho na porúdzi mám. Hnedovlasý, modrooký, pekne stavaný a dokáže so ženským telom divy. A dôležité nazáver - je single." Žmurkla na mňa a ja som sa na ňu pozerala s otvorenými ústami a pomaly nasávala vzduch, ktorý mi unikol pri na plné obrátky pracujúcej fantázii.
"Skutočný detektív?" uisťovala som sa.
"Presne zlato. A ako hovorím, sexuálny boh. Jednoducho typ chlapa, ktorý pomôže žene s každým problémom. Nemáš sa čoho báť, je to môj bratranec Raphael."V tom prípade by sa mi hodil po všetkých stránkach. Možno by to moje pátranie po dôkazoch mohlo urýchliť.
"Je drahé najať si ho?" chytila som sa jej slov najpevnejšie, ako sa len dalo.

Moja otázka v nej vyvolala ďalšiu salvu smiechu. Tentokrát som to už dávala za vinu tretej vodke s džúsom.
"Je to zdarma. Akési jeho hobby. Ak chceš, dám ti číslo." Nadšene so prikývla.
"Bola by som ti zaviazaná."

✔Sekretárka (Korekcia prebieha)Where stories live. Discover now