41.

142 9 0
                                    

Celý čas vo firme sa snažím tváriť a správať čisto profesionálne, avšak nezdržím sa ustavičného pozorovania, čo práve robí Tyler.

Vždy, keď sa nám stretli pohľady ja som sklopila zrak, tváriac sa, že spisujem dokumentáciu, a on sa rozosmial. Tomu som nedokázala odolať a smiala sa spolu s ním. Mám dojem, že ľudia, ktorí prechádzali okolo našej kancelárie si naozaj museli lámať hlavy, čo je nám také smiešne, prípadne, čo sa práve v tej našej kancelárii odohráva. Ako človek s naozaj bujnou fantáziou si s tým radšej ani zaťažovať mozog nebudem, keďže by to mohlo mať neblahé účinky na moju psychiku, rovnako ako aj na racionálnosť konania.

"Som hladný, ideš so mnou?" Povedal Ty, keď sa mu podarilo potlačiť ďalší nával smiechu. Prikývla som, no keď som pozrela na obrazovku počítača, zarazila som sa.  Do obednej prestávky ostávali ešte dve hodiny. Nič som však nepovedala, vzala zo stoličky kabát a následovala ho.

Na moje počudovanie ma však nevzal do kaviarne, či rýchleho občerstvenia.  Vzal ma do čokoládovne neďaleko Times Square. Keď som zistila, kam ma vedie, takmer som od radosti vyskočila z kože.
Milujem čokoládu!
Tak to vyzerá, že tohto chlapa budem opúšťať veľmi veľmi nerada.

"Môže byť? Opýtal sa, keď som hodnú chvíľu mlčala. "Viem, že to nie nič extra, ale.." Priložila som mu ukazovák na pery.
"Žartuješ? Toto je mega extra!" Zvýskla som, až ľudom okolo nás isto zaľahlo v ušiach.
Toto pre mňa Dan nikdy neurobil. Asi by som mala prestať posudzovať chlapov na základe jednej nepodarenej genetickej mutácie.

✔Sekretárka (Korekcia prebieha)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt