52.

130 8 0
                                    

S Tylerom som si užívala všetku bezstarostnosť života, dokonca som sa k nemu po pár mesiacoch presťahovala. Mnohí ľudia zvažujú tento krok dlhšiu dobu, no ja som už bola rozhodnutá behom týždňa, odkedy mi ten návrh predložil.

Možno by som si niekedy pred tým nechala ešte nejaký čas na rozmyslenie, možno nie. Proste som do toho šla a bodka. Nezvažovala som žiadne pro a contra.

Sedeli sme oproti sebe pri kuchynskom pulte a popíjali jedno z kvalitných francúzskych vín, ktoré obsahovala pivnica pod nami.

Tento víkend ma vzal na ich rodinnú chatu neďaleko Bath. Bola to naozaj skvelá zmena. Na chvíľu zabudnúť na existenciu rušného mesta a užívať si prírodu navôkol. To ani nemôže byť reálne. Stále mám pocit, že som vo sne a bojím sa, čo nastane, keď sa z neho prebudím.

"Čo na to hovoríš?"opýtal sa, keď predo mňa položil tanier s večerou. Nebola som si istá jeho obsahom, no voňalo to fantasticky.

"Je to tu naozaj prekrásne", poznamenala som očarene a vložila si do úst prvé sústo neznámeho pokrmu.
"Hm, je to lahodné", privierala som viečka nad lahodnou chuťou.
"To ma teší. Mama by bola nadšená, kebyže vie, že ti chutí náš tajný rodinný recept", povedal nadšene, no po chvíli šťastné iskričky z očí zmizli.

"Rada by som sa ho naučila", šepla som takmer nečujne, no on to zaregistroval. Pozrel sa na mňa zvláštnym pohľadom a uchopil moje ruky do svojich dlaní.

"Naučím ťa to, ale..."Na chvíľu zmĺkol a zamyslel sa.
"Ale?" Horela som nedočkavosťou a on len naťahoval čas
"Ale...naučíš ma variť niečo španielske," povedal nakoniec s diabolským úsmevom.
"Platí." Učiť variť špeciality môjho domova chlapa ako je on, mi bude potešením.
"Kedy začíname?"Zasmiala som sa. Bol ako malé dieťa - nadšený z nových vecí.
"Pre mňa, za mňa, hoc aj hneď", mykla som plecami.

✔Sekretárka (Korekcia prebieha)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu