46.

130 7 0
                                    

"Kde si včera bola? Hľadala som ťa po celej firme, no po tebe akoby sa zľahla zem. Neukázala si sa ani poobede. Mali sme spolu ísť na večeru, pamätáš? Lenže telefón si mi ani jediný raz nezdvihla. Tak mi povedz, čo bolo také podstatné, že si sa na mňa vykašľala?"

Čeliť hneď po ráne rozzúrenej  kamarátke. Zrejme som mala ostať v posteli a nevyliezť  stadiaľ niekoľko následujúcich týždňov, kým rozruch okolo mňa a môjho šéfa utíchne. Verím tomu, že tie klebety neunikli ani  ušiam Jordan.

"Prepáč, dostala som migrénu a pod vplyvom tabletiek som zaspala. Naozaj ma to hlboko mrzí. Sľubujem, že ti to v dohľadnej dobe vynahradím."Aby som svojím slovám dodala dôraz, položila som si ruku na srdce.
Mojej kolegyni sa rozlial na tvári úsmev, ktorý po chvíli prerástol do hurónskeho rehotu. Pri pohľade na ňu mi mykalo kútikmi úst, avšak ostala som neutrálna. Dnes mi nebolo moc do smiechu, pretože ma bolelo celé telo. Kiežby som to mohla dávať za vinu Tylerovi a jeho umeniu ma roztopiť, či nekvalitnej pružinovej matraci, no nemohla som.

Matrac bol z príjemného molitánu a pri svojom šéfovi som zaspávala ako v bavlnke. Čudujem sa, no ešte ma kvôli našemu romániku neprepadli výčitky svedomia. Žeby sa naozaj zo mňa stávala mrcha?

Mohol za to blížiaci sa príchod menštruácie.Tej potvory, ktorá ma vždy len obmedzovala, prípadne mi dopomohla vyrobiť nejaký ten trapas. Čochvíľa sa mi začnú meniť nálady ako na bežiacom páse a samozrejme, ako vždy, odnesie si to chudák Tyler. Tento krát však dvojnásobne, za čo mi ho bolo ľúto, no je to chlap. Určite si poradí.

"Prestaň mi tu prednášať Shakeho a vyklop pravdu", prehovorila asi po polhodine, keď sa jej podarilo skrotiť smiech na niečom, čo mne absolútne vtipné neprišlo.

"No...ako to povedať....vieš, ja.." Išlo to zo mňa ako s chlpatej deky. Povedať jej to? Nepovedať? Stále som nebola rozhodnutá. Nakoniec na však zachránili otvárajúce sa dvere kancelárie.

Teda, ak slovo zachránili sa v tejto chvíli hodí, pretože v nich stál Daniel...

✔Sekretárka (Korekcia prebieha)Where stories live. Discover now