19.

163 9 0
                                    

Aj keď som už hodnú chvíľu stála pred zrkadlom a zasúvala do čiernej puzdrovej sukne prečnievajúcu košeľu, nemohla som uveriť,že ju mám na sebe košeľu svojho šéfa.

"Aká ti je?" Pri zvuku jeho hlasu mnou prekvapene trhlo.

"Dobrá, ďakujem.Som rada, že sa nehneváš." Mala som čo robiť, aby som sa mu dokázala dívať do očí. Ten spôsob, akým sa na mňa pozeral. Bola som oblečená, no pod jeho pohľadom som sa cítila  celkom nahá. Bola som ako pubertiačka, ktorej počas prítomnosti pekného chlapca vyschne v hrdle.

"To je v pohode, " mávne nad tým rukou, "náhodné nehody sa predsa stávajú, a predsa je to len obyčajná košeľa." Bola som rada, že nie je ako Daniel. U toho som si musela každú zničenú košeľu či šaty "odpracovať." Bola som len bezcennou hračkou v jeho rukách, no ja hlúpa som sa do neho zamilovala a tým pádom, plnila každé jeho želanie, len aby som ho potešila. Po dvoch rokoch som sa stala dokonca jeho fackovacím panákom a ani nemukla. Toto všetko mi dalo do života obrovskú lekciu. Takže ja na náhody neverím. Verím len v osud a karmu.
"Keby to je môj Iphone, zrejme by ma už zavreli za vraždu." Snažil sa tváriť vážne, no keď mu myklo kútikom úst, už som si bola stopercentne istá, že žartuje. Tázavo som nadvihla obočie, keď sa ku mne zozadu priblížil a hľadel do zrkadla rovnako ako ja. Hlavou sa mi prehnalo tisíce predstáv, ako by mohla táto chvíľa skončiť, no pre pokoj vlastnej duše som sa musela zastaviť, avšak nedalo mi neprovokovať ho. "Teda, aby som to radšej neskúšala, " zatiahla som nevinne a rukou siahla po Ipohne, ktorý trčal zo zadného vrecka. On mi však uchopil ruku za zápästie a varovne zašeptal : "Byť Vami, slečna, držal by som sa od neho čo najďalej." Vedela som presne na čo naráža, preto som sa radšej stiahla do bezpečnej zóny.
"Ako si želáte pane,"rezignovala som. Ale iba dočasne...

Atmosféra v miestnosti bola tak nabitá, až som nevládala dýchať. Kruci, tá abstinencia ma raz zabije. Začala som túžiť po vlastnom šéfovi. Potrebujem panáka!

Po odbití siedmej hodiny som sa rýchlo spakovala, priam ako fúria vyletela dvermi a na druhom poschodí, rýchlosťou metra ukradla firme účtovníčku, ktorá mi bude túto noc robiť spoločnosť rovnako, ako fľaška tequily.

✔Sekretárka (Korekcia prebieha)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon