67.

123 7 0
                                    

Už len toto mi len dneska chýbalo! Človek nemôže ísť ani nakupovať, aby mu nejakým spôsobom nebol v pätách! A toto určite nie je náhoda. Možno si niekto pomyslí, že som len zbytočne paranoidná, no opak je pravdou. Ja ho len veľmi dobre poznám. Stalkerstvo je jedna z jeho obľúbených metód.Vždy musí mať všetkých a všetko pod kontrolou. Na moju smolu však tá jeho chuť kontrolovať presahuje mieru únosnosti a normálnosti.

Ale teoreticky, mohla by som to využiť. Ale potrebujem trochu viacej času na zorganizovanie tej šarády a nejakú poistku, ak by sa niečo pokašľalo. Nemôžem sa do toho vrhnúť po hlave, pretože tadiaľ cesta nevedie. Veď ako sa hovorí - po hlave jedine tak do prdele.

Nesmiem riskovať, ak mi je život drahý. Už som dvakrát na Danielovej čiernej listine, čo ma stavia do nevýhody, pretože tu neplatí do tretice všetko dobré, ale do tretice hlava dolu... Bohužiaľ, taký je život. Alebo skôr ľudia? Už to nedokážem posúdiť. Ostáva mi len poradiť sa so Sandy a vytvoriť nejaký ten plán.

Za druhé,  tiež musím odstrániť na stranu a dobre ukryť moje slabiny, aby to proti mne nemohol využiť.Takže  musím ochrániť mamu,  tvrdohlavca Tylera a  bojovnú Sandy. Ich životy sú cennejšie než ten môj. Sú to predsa ľudia, pre ktorých žijem. Ľudia, na ktorých mi záleží.

Vykukla som spoza regálu a poobzerala sa po ploche celého obchodu. Chvalabohu, bol preč. Už len zohnať moju kamarátku. Avšak bez toho, aby som riskovala, že si ma pán Kretén a tie jeho gorily všimnú. Takže mi ostáva zavolať jej. Čítanie esemesiek počas nakupovania je totiž u chirurgičky  Sandy Anabell Morsenovej prepych.

✔Sekretárka (Korekcia prebieha)Where stories live. Discover now