13.

198 10 0
                                    


Keď som sa znovu ocitla vo svojom prenajatom byte, bolo niečo po tretej popoludní. Čerstvý vzduch mi urobil dobre, a ja som sa cítila ako znovuzrodená, plná eufórie. Teda, až kým sa obloha nezaplavila čiernymi mračnami a nezačalo pršať.

Londýn bol pre mňa svojou atmosférou splneným snom, avšak keď išlo o počasie, ľutovala som, že som sa neutiahla niekde do tepla, kde som sa mohla bosými nohami noriť do teplého piesku a plávať vo vlnách príjemne zohriateho mora. Ach, aká škoda...

Za hodinu končí v práci Jordan a tak ma napadlo, či by sme nemohli zájsť niekam na večeru, alebo na drink. Bol síce len začiatok pracovného týždňa, no ja som mala chuť sa baviť. Okrem Jordan som totiž poznala len pár ľudí a ona bola jediná z nich, komu som skutočne dôverovala, pretože mi svoju korektnosť dokázala už neraz.

Po tom, ako som sa zaplietla s Danielom Patrickom Carlym som sa naučila, že život je šach. Musíš predvídať štyri kroky dopredu, pretože inak za svoju neopatrnosť a naivnosť zaplatíš tými najdrahšími figúrkami.

Nechcem, aby sa história opakovala. Nestojím o bolestné dejá vú...to by ma zničilo.

✔Sekretárka (Korekcia prebieha)Where stories live. Discover now