23.

167 9 0
                                    

"Kde sa toľko flákaš?" jačala na mňa Jordan cez polovicu ulice. Mali sme ísť spolu nakupovať šaty na ten firemný večierok a ja, ako inak, pri množstve zákaziek, ktoré sa nám kopili a samozrejme, Tyovho  vzrušujúceho rozprávania, som na to úplne zabudla.
A vlastne, po tom, čo mi rozprával, som úplne stratila chuť nakupovať. Dostala som chuť na niečo celkom iné, no musela som si nechať zájsť chuť, pretože na Jordan som sa proste nemohla vykašľať.

"Prepáč, práca ma zdržala." To, že som jej klamala mi bolo proti srsti, napriek tomu, že to vlastne robím celý čas. Celý čas odvtedy, čo sme do  seba narazili v bistre neďaleko Hyde Parku.

"Jasné, a preto som ja skončila už pred hodinou", zatiahla vyčítavo. Pritisla si kabát bližšie k telu a zovrela pery do úzkej linky. A bolo to tam - hnev. Docupitala som k nej a objala ju okolo pliec.

"No tak zlatko, nehnevaj sa. Sama vieš, aký je náš šéf pedant. Nemohla som nechať v tých papieroch bordel, inak by som sa zrejme zajtra nedožila večera." Každý na oddelení poznal Tylerovu prísnu stránku, čiže mi poľahky uverila. Aspoň som sa tak zbavila dotieravých otázok, kroré by isto nastali, kebyže jej vytáram pravdu.
"Ach, ty moje chúďatko", vyriekla žartovne, "nové šaty ti isto zdvihnú náladu."

✔Sekretárka (Korekcia prebieha)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon