#SaveWattpad

1.3K 106 25
                                    

Απ' ότι κατάλαβα (γιατί είμαι ένας μπουμπουνας σε αυτόν τον μπουμπουνατο κόσμο) αυτό το challenge να το πω? Έτσι θα το πω.

Αυτό το challenge το σκέφτηκαν η _bitchymood_ και η DevastatedGhost και υλοποιήθηκε με κάποια άλλα κορίτσια του wattpad.

Αυτό το challenge έχει ως σκοπό να ενώσει πιο πολύ το ελληνικό wattpad (Γιατί στο κατω κατω μια οικογένεια είμαστε σε αυτή την εφαρμογή), να παροτρύνει τους νέους συγγραφείς να γράψουν τις ξεχωριστές ιδέες τους (γιατί το wattpad έχει ανάγκη καινούριες ιδέες) και να τις δημοσιεύουν αλλά και μα φέρει πιο κοντά τους παλιούς συγγραφείς με τους καινούριους.

Και που λέτε καθόμουν μια χαρά στο καναπέ μου (λατρεία αυτός ο καναπές) ανοίγω το wattpad και βλέπω ότι η -little-devil ανέβασε κεφάλαιο στο 10WFAH (δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να το διαβαζω το δεύτερο βιβλίο ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ) αλλά με τίτλο #saveGRwatt το οποίο σαν κουτσομπόλα που είμαι μπήκα να το δω και το διάβασα.

Μετά άρχισαν να ανεβάζουν όλοι κεφάλαια με αυτό το challenge και εγώ ήμουν σε φάση:

Πρέπει να το κάνεις κι εσύ αφού αγαπάς το wattpad!

Και συνέχισα να είμαι στην γωνία πηγαίνοντας μπρος πίσω σαν τον ψυχακια.

Τεσπα!

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πεις την ιστορία σου στο wattpad (πχ πως βρήκες το wattpad κτλ κτλ), ιστορίες που λατρεψες και άτομα-φίλοι που απέκτησες στο wattpad μπλα μπλα μπλα

Λογικά όλα αυτά τα ξέρετε😂

____________

Το wattpad το κατέβασα Απρίλιο 2016. ΚΛΕΊΝΩ ΈΝΑΝ ΧΡΟΝΟ περίπου (τουλάχιστον έτσι γράφει το wattpad, δεν έχω ιδέα αν το είχα κατεβάσει πιο νωρίς αλλά από άλλη συσκευή:P).

Τεσπα!

Μού το είχαν προτείνει και έτσι το κατέβασα.

Αρχικά το είχα μόνο για να διαβάζω ιστορίες ώσπου τον Μάιο(?) μετά από πρήξιμο από τα κορίτσια της παρέας αλλά και από πολύ σκέψη (Ναι σκεφτόμουν και μάλιστα πολύ, θαύμα?) με τον εαυτό μου αποφάσισα να γράψω την πρώτη μου ιστορία "Το στοίχημα" που ουσιαστικά το θέμα το βρήκε μία φίλη μου και έτσι έγραψα.

Δεν επιχειρώ να μπω να δω την Ιστορία αυτή γιατί ξέρω ότι θα φριξω και μετά θα θέλω να την διαγράψω και έτσι την αφήνω άξια της μοίρας της.

Το wattpad για εμένα ήταν και είναι πώρωση. Ποτέ δεν εχω σκεφτεί να το διαγράψω και οποιος φίλος μου το κάνει τρώει μουρμούρα😂😂😂

Sweet Serial KillerWhere stories live. Discover now