Voicemail

102 4 0
                                    

P.o.v Shawn

Ze is weg. Laura is weg. Haar spullen zijn niet meer in ons appartement. Ik begin te huilen. "Het spijt me zo erg.
Ik mis je! Waarom ben ik zo een klootzak?" Ik begin te panikeren. Ik bel haar wel 12 keer steeds voicemail.
Ik snap niet waarom ze niet opneemt dat is niet van haar gewoonten. Opeens krijg ik een berichtje van een onbekend telefoon nummer. 

"Laat Laura met rust of je hebt met mij te maken!" staat er geschreven. Zou ze dit echt willen of is dit gedwongen? Wie is dit zelfs? Ik stuur een app'je naar het onbekende nummer. 

"Wie is dit?" stuur ik wat verbaasd.

"Laura's nieuwe vriendje Cameron"

"Cameron Dallas?"

"De enige echte!"

Ik kijk verbaast naar mijn telefoon en begin te vloeken. Hij staat er bekend om dat hij zijn vriendinnen mishandeld.
Ik vloek nog harder. Mijn ogen vullen zich langzaam met tranen. Opeens wordt er op de deur geklopt. Het is Maya "Shawn, ik moet je iets vertellen." Ik knik maar zeg niets. "Ik kreeg een studiebeurs aangeboden voor beeldende kunst." Ik ben zo blij voor haar dit is wat ze altijd al wilde. Ze is echt goed.

"Shawn, het is in New York en ik moet daar naartoe verhuizen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Shawn, het is in New York en ik moet daar naartoe verhuizen." Op dit moment voel ik me leeg. Iedereen van wie ik hou is weg. "Maya, je moet het doen. Je moet mij vergeten. Ga verder met je leven en wees gelukkig dat is alles wat ik je niet kan bieden." Ze krijgt tranen in haar ogen en geeft een klein knikje. Ik help haar met inpakken. We staan 2 dagen later op het vliegveld. Maya en ik nemen afscheid en ik zwaai haar uit.
Ik stap naar mijn zwarte Jeep en rij richting huis. De radio staat op het nieuws.

"Hallo, allemaal welkom bij het nieuws. Het blijkt dat Laura Smeders en Shawn Mendes uit elkaar zijn. Laura heeft echter al een nieuwe vlam namelijk Cameron Dallas. Cameron staat er om bekend dat hij zijn vriendinnen mishandeld. Er is ook al een foto op snapchat opgedoken van Laura met vele blauwe plekken aldus denken we dat deze aangebracht zijn door Cameron. Arme Laura!"

Ik voel mijn bloed koken van woede. Ik klop op mijn stuur en let niet meer op de baan. Opeens hoor ik een klap en is alles zwart.

Know The Number #SMWhere stories live. Discover now