Netflix

245 6 0
                                    

P.o.v Laura

Shawn is echt een leuke jongen. Ik kan het bijna niet geloven dat ik hem op zijn wang heb gekust. Hij riep nog dat hij me zou app'en. Nu momenteel zit ik in men appartementje. Ja je leest het goed ik woon alleen. Men ouders zijn beiden 3 jaar geleden gestorven en ze lieten me achter met een broer genaamd Lars hij is 3 jaar ouder dus eigenlijk 20. Hij woont bij zen vriendin in New York. Zelf woon ik in het mooie Canada meer bepaalt in Toronto. Maar genoeg over mijn fantastisch huis dat eigenlijk veel te groot is voor mij alleen. Opeens trilt men telefoon. Een app'je van Shawn! Wow waarom ben ik opeens zo blij? Krijg ik gevoelens voor deze jongen? Daar zal ik dan weer een andere keer achter komen nu eerst het app'je lezen.

Shawn: Hey, vond je het leuk daarnet? X Laura: Hoi, ik vond het geweldig het was alleen spijtig dat je zo snel weg was. X

Shawn: Ik kan wel langs komen als je zin hebt? Xx Laura: Lijkt me leuk! Xx Shawn: Waar woon je? Xx Laura: Lelielaan 32 appartement 4B Xx Shawn: Ik kom al! Xx

De bel gaat. Snel loop ik de trap af en trek de deur snel open. Dan zie ik hem staan één van de knapste jongens die ik ken helemaal doorweekt. 'Jij bent nat' zeg ik snel. 'Jah, onderweg hier heen begon het redelijk hard te regenen toen ik je huis zag hoopte dat het hier wat warmer was' lacht hij zacht. 'Neem anders even een douche, ik heb ook nog wat droge kleren liggen van mijn broer die kan je best wel aan' zeg ik lief. 'Dankje!' zegt hij en hij drukt een kus op mijn kaak. Ik begin vrijwel meteen te blozen.

P.o.v Shawn

Ik kom aan bij Laura's huis helemaal doorweekt lekker dit. Nu zie ik vast en zeker fantastisch uit denk ik sarcastisch in mezelf. Ik bel aan en meteen wordt de deur opengetrokken door Laura. Ze begroet me en vraagt of ik wil douchen om even op te warmen. Dit aanbod neem ik graag aan want ik sterf van de kou. Ze is zo aardig voor me. Ik druk snel een kus op haar kaak waarna ze heel erg bloost wat echt heel schattig is.

Know The Number #SMWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu