propose

156 7 0
                                    

3 maand later

P.o.v Laura
Ik zit bij Shawn's ouders in de living. 'Hoe gaat het tussen jullie?' vraagt zen vader. 'Best wel goed, we hebben één keer ruzie gehad meer niet'. Hij knikt, Shawn loopt naar binnen en lacht. 'Mam, Aaliyah heeft je hulp nodig!' schreeuwt hij. Aaliyah heeft vanavond een date met een jongen die ze al even leuk vind. Ik ben echt blij voor haar. Shawn neemt me vanavond mee uit. Geen idee naar waar maar dat vind ik best.

1 jaar later

P.o.v Shawn
Ik ben ontzettend nerveus. Nou, jah vandaag zijn ik en Law 1 jaar en 4 maand samen zij is nu 19 jaar oud en ik 20. Ze zei me 4 maand geleden 'Babe, als ik ooit trouw zal dat toch wel met jou zijn!' Samen met men vader heb ik 3 weken geleden een ring gekocht. Hij is echt prachtig. Nu vandaag heb ik een pic-nick geregeld op het strand dezelfde plek waar ik vroeg of ze men vriendin wou zijn. Alleen heb ik nu wat meer men best gedaan. Momenteel is het 19 uur s'avonds. Om 20:00 neem ik haar mee naar het strand. Ik kleed me aan, ik draag en pak met een zwart hemd

 Ik kleed me aan, ik draag en pak met een zwart hemd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

P.o.v Laura
Shawn vroeg me of ik zin had om vanavond naar het strand te gaan. Dat leek me leuk. Om 20:00 komt hij me ophalen. Ik beluit om een zwart jurkje aan te trekken en wat make-up op te doen. Zelf vind ik de look geslaag en neem nog even een selfie die ik op Instagram plaats

 Zelf vind ik de look geslaag en neem nog even een selfie die ik op Instagram plaats

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~ A date with S ~

Het is nu 19:59. De bel gaat, ik neem men tasje en loop naar buiten, ik stap de auto in en geef Shawn een zoen.
We rijden naar het strand.
We lopen hand in hand in de verte zie ik licht. We komen aan en ik zie kaarsjes en een pic-nick mand. Ik zeg tegen Shawn 'Babe dit had je echt niet moeten doen'. 'Ik doe het graag' zegt hij dan.
Na ongeveer een half uurtje zegt Shawn 'kan ik je iets vragen?'. Ik knik. 'Sluit je ogen' zegt hij met een glimlach. Ik sluit men ogen nog geen tel later mag ik ze weer openen. Ik zie Shawn op één knie voor me zitten. Hij zegt 'lieve Laura wil je voor altijd de mijne zijn?' Ik knik hevig en we geven elkaar een zoen. Shawn lacht en is opgelucht. 'Dit is echt de beste avond van men leven' denk ik in mezelf.

Know The Number #SMWhere stories live. Discover now