Afspraakje

360 7 1
                                    

P.o.v Laura

Nooit gedacht ik hem weer zou zien. Hij is wel heel erg veranderd. Zou ik hem een app'je sturen? *tring* Wie is dat nou weer?

Shawn: Hai, ik ben het Shawn. Zin om af te spreken? X

Laura: Hey, ja tuurlijk lijkt me leuk. Waar en waneer? X

Shawn: Wat dacht je van binnen 2 uurtjes aan het skatepark? X

Laura: Super, Tot zo! X

Shawn: Tot zo! X

Wat zal ik dan eens aantrekken? Ik denk dat ik ga voor dat schattige witte jurkje met daarbij men zwarte All Stars. Nu nog even wat make-up aanbrengen en meen haren borstelen.

P.o.v Shawn

Ik ga eerst lekker douchen zodat je dat zweet in ieder geval niet ruikt van de training deze morgen. Daarna doe ik wat gel in men haar zelf doe ik een houthakkers bloes aan met daaronder een zwarte jeans en een paar sneakers.

2 uurtjes later

Ik ga alvast naar het skatepark. Ongeveer 3 minuutjes later komt Laura er aan. Ze ziet er prachtig uit. 'Hey' zeg ik. 'Hai' zegt ze . 'Je ziet er echt prachtig uit zeg ik met stralende ogen'. 'Jij mag er ook wezen hoor dat bloesje kleurt mooi bij je ogen'. Omg nu bloos ik me kapot. Ik vraag haar wat ze wilt doen en dan zegt ze dat ze wel iets wil drinken. Samen met haar naar een tentje waar ze best lekkere drankjes hebben. Daar kletsen we wat over vroeger. Dan vraagt ze me opeens 'Was je vroeger echt smoorverliefd op mij?' Ik knik en neem een slokje van mijn drankje. Laten we zeggen dat ik een hele tijd op haar verliefd was en dat stiekem opnieuw ben. Ze is zo aardig en knap. 'Is er iets?' vraagt ze lief. 'Neen hoor ik bedacht me gewoon dat ik nog langs men grootmoeder moet gaan samen met men zusje' zei ik. 'Ow moet je nu meteen gaan?' klonk haar stem zacht. 'Eigenlijk wel maar ik heb geen zin. Ik heb het echt naar men zin hier met jou'. *Ze bloost zacht*. Ik roep de ober en vraag om de rekening, ze stelt voor om haar drankje te betalen maar ik zeg dat het oké is. 'Dankje voor alles Shawn' zegt ze een geeft me een knuffel. Ze drukt een kus op men kaak en stapt dan richting haar huis. 'Graag gedaan! Ik app je straks nog wel!' roep ik haar achterna. In mezelf denk ik aan die kus op men wang en begin vrijwel meteen te blozen. Waarna ik Aaliyah thuis ophaal en naar oma ga.

Know The Number #SMWhere stories live. Discover now