Facetime.

149 7 0
                                    

P.o.v Shawn

Ik wil niet dat ze huilt. Ik staar voor me uit en heb tranen in men ogen. Waarom zou ze niet willen dat ik naar huis kom? Houd ze niet meer van me? Shawn beeld je zelf niks in er staat dat ze van je houdt. Wat moet ik nu doen? Ik besluit om haar te bellen via Facetime. Ze neemt op. Haar ogen staan rood opgezwollen net zo als die van mij. "Heb je gehuild?" zegt ze droevig. Ik knik en zeg niks. Zo is er een kwatrier stilte en ik bedoel geen fijne stilte. "Ik mis je" zeg ik zacht zodat niemand het hoord. Ze heeft blijkbaar gehoord en zegt "ik jou ook". Ik kijk naar beneden en zegt grappend "dan ben ik heel slecht in fluisteren!" Ze heeft een kleine glimlach op haar gezicht. "Shawn, ik ga slapen ik ben moe." Ik knik en wil net gedag zegen. "Willen je zingen tot ik in slaap val?" Ik knik en we zeggen slaapwel en dat we van elkaar houden . Ik begin Never Be Alone te zingen. Nog geen 5 minuten slaapt ze. Ik sluit de computer af en ga op bed liggen. Ik neem m'n telefoon en kijk naar foto's van mij en Laura. Ik besluit om deze op mijn achtergrond te zetten.

 Ik besluit om deze op mijn achtergrond te zetten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Binnen 1 maand kan ik haar weer vast houden. Ik besluit om nog even te douchen en dan te gaan slapen. Ik stompel naar de badkamer en laat de douche lopen. Ik denk aan Laura die altijd zingt onder de douche en begin spontaan te lachen. Ik stap van onder de douche. Ik bekijk mezelf in de spiegel. Ik haat het als mijn haar nat is. Ik droog het snel af en ren leterlijk naar bed. Ik spring op bed. Ik zeg nog even luid op "law, i love you!" en val in slaap.

Know The Number #SMWhere stories live. Discover now