what?!

132 5 0
                                    

P.o.v Shawn

Jeff kijkt me met een verwonderde blik aan. "Wow, man dit word een nieuwe song!" Ik geef een klein glimlachje en ga even zwemmen. Jeff en ik hebben besloten dat we het nummer opnemen aan het strand. Ik plaats de video twitter en deze gaat meteen viraal. Er worden velen reacties gegeven zoals "OMG gaat dit over Laura?!" Ik besluit er niet op te reageren en probeer plezier te maken wat best moeilijk is. Na een kwartier wil ik kijken hoe laat het is maar dan besef ik dat de accu van mijn telefoon leeg is. Ik ga wat eten met m'n crew. Ik loop hierna terug naar het hotel. Ik wil gaan douchen maar steek eerst mijn telefoon in de oplader. Ik loop richting de badkamer en geniet van de warme douchestralen. Ik loop vanonder de douche en sla een handdoek om mijn middel heen. Ik kijk even naar me zelf in de spiegel en loop dan richting de keuken. Ik besluit om een kopje thee te zetten. Ik loop met mijn hete thee naar de bank en drink slokje per slokje mijn kopje leeg. Ik loop naar mijn telefoon en zet hem aan. Ik bekijk de reacties onder mijn nieuw nummer. Er wordt veel naar Laura gevraagt. Ik beslis om hier niet verder op in te gaan. Opeens krijg ik een melding 20 gemiste oproepen van Law💕. Ik stuur een Whatsapp berichtje.

Ik lees dit en denk in mezelf "Godverdomme!" Ik loop heen en weer door de kamer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik lees dit en denk in mezelf "Godverdomme!" Ik loop heen en weer door de kamer. Ik weet niet wat te doen. Ik wil graag dat alles terug oké is en dat we gewoon gelukkig zijn. Ik ben die Maya eeuwig dankbaar dat ze momenteel bij Laura is. Ik huil bijna de gehele avond. Na ongeveer een uur worden mijn ogen zwaar en val ik in een diepe slaap.

Ik kan nu niet naar haar. Hoe graag ik dit ook wil. Ze is waarschijnlijk eeuwig boos op mij. Ik ben zo dom geweest. Opeens krijg ik een telefoontje. Ik neem op en hoor deze woorden "Shawn, ik kan het niet meer aan." Ik snik zacht. "Ik wil je niet meer zien!"

Know The Number #SMWhere stories live. Discover now