Het Vertrek

123 5 0
                                    

P.o.v Laura

Ik bewonder de ring aan mijn ringvinger. Ik geef Maya een klein lachje.

(Dit zijn de jurken wit is die van Laura en roze die van Maya en Aaliyah als bruidsmeisje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Dit zijn de jurken wit is die van Laura en roze die van Maya en Aaliyah als bruidsmeisje.)

Ik bestel mijn jurk en twee van de roze jurkjes voor Aaliyah en Maya. We lopen naar huis toe. Shawn vraagt wat we hebben gedaan en ik zeg dat we de jurken voor onze trouw hebben uitgekozen. Hij vraagt nieuwsgierig hoe ze er uit zien. "Dat zul je dan wel zien" zeg ik met een knipoog. Jammerend pakt hij zijn jas en loopt richting de studio om een liedje op te nemen. Ik loop naar mijn kamer toe en begin mijn koffer te maken. Maya vraagt of ze kan helpen. Terwijl we mijn kleding aan het inpakken zijn zegt Maya in eens "vind je het niet erg dat je Shawn een tijdje niet gaat zien?" Ik knik en reageer "tuurlijk wel maar het is nu eenmaal mijn klas, ik vertouw hem volledig." Maya pakt een oude knuffel die op mijn bed ligt en rent de kamer uit. Ze komt terug met een gelijkaardige oude knuffel. "Weet je nog toen we deze kregen toen we klein waren. Ik wou altijd het konijn en jij altijd de beer." Ik giegel en stop de knuffel in mijn koffer ook neem ik een foto van mij en mijn familie mee.
Shawn komt de kamer binnen gestormd en lijkt kwaad. "Wat is er?" vraag ik bezorgt. "Jef, zeurt de hele tijd dat ik steeds met jou en met mijn carière bezig ben en geen tijd heb voor hen." Ik loop naar hem toe en probeer hem te kalmeren. "Ik vertrek binnen 2 uurtjes op zeeklassen dus dan kan je toch veel tijd met hun doorbrengen" zeg ik zacht. Hij houdt me stevig vast en ik neem zijn geur op. Ik vraag of ik een shirt van hem mag meenemen om in te slapen. Hij knikt en doet z'n t-shirt uit en geeft hem aan mij. Ik zie hoe Maya begint te blozen en weg loopt. Ik moest er om lachen. Ik moet nu vertrekken. Ik geef hem nog een knuffel en ook een zoen. Ik wil naar Maya lopen maar Shawn zegt iets.
"Wacht, ik heb nog een verassing!"

Know The Number #SMWhere stories live. Discover now