25 - här är det!

273 11 13
                                    

" Josephines perspektiv "
- 2 veckor senare -

Jag var hos Smilla, hon face-timade med Martinus och pratade om vilken tid Martinus skulle komma och hämta henne vid tågstationen i Trofors. Smilla skulle nämligen hälsa på i helgen. Ingen av oss nämnde överraskningen till Martinus, eftersom han skulle kunna skvallra till Marcus. Överraskningen är att jag ska följa med Smilla till Trofors och överraska Marcus. Fyfan vad jag saknar honom. Det gör fortfarande ont i mig att jag skickade det där sms:et, jag saknar ju honom. Och jag visste att jag skulle göra det. Jag hoppas verkligen Marcus blir glad när han ser mig, det var två veckor sen vi sågs sist.

-

"Nästa stopp, Trofors." Lät en kvinnlig inspelad röst på tåget för att visa att vi snart var framme. Smilla bredvid mig plockade upp sin telefon och ringde till Martinus direkt, hon var helt hype. Tåget rullade sakta in och stannade, jag klev av tåget med Smilla framför mig. "Martinus" lämnar ett litet skrikande ljud från Smilla när hon fick syn på honom. Hon sprang mot honom och gav Martinus en stor kram. Martinus tittar upp och ser mig lite längre bakom, han spärrade upp sina ögon då han inte visste att jag skulle komma. Han släppte taget om Smilla och började gå mot mig.
- Josephine? Är du här? Log Martinus med sitt leende och kramade om mig också.
- Ja, men säg inget till Marcus bara, det ska bli en överraskning! Flinade jag.

Vi började dra oss mot doms hus, det var Martinus som styrde våra steg så att vi kom till rätt ställe. Fjärilarna i min mage var större nu, jag började nästan blir nervös.

Tänk om Marcus inte vill ha mig här? Tänk om han aldrig vill se mig mer? Han kommer säkert inte ens bli glad av överraskningen.

Tankarna i mitt huvud gick fram och tillbaka, och dom skakades bort när Martinus började peka mot ett stort fint hus med ett vitt staket runt om.
- Här är det! Utbrast Martinus och sträckte ut båda sina armar mot huset.
Det pirrade till i magen, snart skulle jag få se Marcus igen.

Har ej läst igenom så stavfel kan uppkomma! Rösta & kommentera för mer! Loveu! Och tusen miljoner tack för 4K läsningar!!!❤❤❤❤

Har du inga känslor kvar för mig?Where stories live. Discover now