Har du inga känslor kvar för mig? 9.0

468 14 3
                                    

Martinus och Marcus var i köket och snackade. Jag satte mig ner bredvid den gråtande Smilla. Jag kan nästan förstå hur hon känner efter det hon fick höra av Robin.
- Är det något fel på mig? Hur ser jag ut? Snyftar Smilla bredvid mig.
- Smilla, det är inget fel på dig. Du är fin precis som du är. Det är bara att Martinus har gjort bort sig lite, svarar jag tillbaka och lägger min arm runt om henne.
- Ska jag ge honom en andra chans? Martinus är den finaste människan jag träffat, och jag älskar honom mer än allt, säger Smilla.

Det blir tyst. Jag vet inte vad jag ska svara. Jag ville vänta tills Marcus och Martinus kom tillbaka. Och sedan kommer Martinus ut från köket, han är ganska nedstämd. Han hukar sig ned framför Smilla och lägger hans händer på hennes knän som är ihop tryckta till Smillas mage.
- Smilla, du betyder allt för mig. Och väljer du att tro på skolans största loser än att lita på din pojkvän? ❤ Säger Martinus och lutar sig fram till Smillas läppar, kysser henne lät. Sedan viskar han i hennes öra, "kom". Han tar Smillas hand och dom går upp tillsammans till Martinus rum. Jag reste mig upp och gick in i köket, Marcus satt på ens stol vid matbordet.
- Vad sa han? Frågade jag Marcus
- Han hade tydligen inte gjort det, jag vet inte vad jag ska tro, Martinus kan vara lite hemlig, svarar han då.

Marcus reser sig upp, går fram till mig, han tog tag i min hand och ledde mig till hans rum. Han la mig i sängen och började klä av sig sin tröja. Jag kunde inte släppa blicken från hans magrutor. Han la sig bredvid mig och sedan gav han mig en kyss, som gick över till hångel. Han smekte mina kurvor och jag hans. Han knäppte upp knapparna sakta på min vita skjorta som jag hade på mig. Han var helt perfekt. Hans kropp var mot min. Och jag njöt. Plötsligt hör jag handtaget gå ner från dörren och någon öppnar.

Omgaaaasshhh ?!! Vad händer?? ❤ Vem kommer in i Marcus rum? ❤ Kommentera om ni vill veta ! ❣️ Loveu

Har du inga känslor kvar för mig?Where stories live. Discover now