Har du inga känslor kvar för mig? 12

386 13 13
                                    

Tårarna rinner. Lika så molnen. Såklart skulle det börja regna. Är jag med i en fkn film nu eller? Jag var blöt och kall men jag ville inte röra mig därifrån. Marcus kanske kommer tillbaka. Men varför egentligen? Varför skulle Marcus vilja springa tillbaks till mig nu? Jag rös till. Kanske borde jag gå hem. Pallar inte med det här. Jag började gå hem, jag hör hur en bil kommer i ganska full fart bakom mig, när bilen åker förbi sprutar det upp massa vatten på mig.
- Fan, var orden som kom fram när hela högersidan av min vita klänning var brun av gatuvattnet.
Jag plockade upp min mobil ur jackfickan.
23.46
Jag hann bara läsa hur mycket klockan var, sen dog min mobil. Jag gick med snabba steg hem i regnet. Blött och kallt. När jag kom hem tog jag en varm dusch och gick sedan till mitt rum för att checka mobilen som var på laddning. Ett Sms från Marcus. "Du gillade det, eller hur?" Stod det. Jag suckade och svarade tillbaks "Men vad fan Marcus, tror du jag gillade att Robin nästan våldtog mig?" "Han sa ju det" svarade Marcus. "Så du tror på han, du litar alltså på Robin istället för mig?" Skrev jag tillbaks och låste mobilen, jag la mig i min säng och släckte lampan. Det knackade på min dörr, och det var mamma som klev in i mitt rum.
- Vad har du varit? Frågade hon.
- På en fest hos Marcus bah, svarade jag.
- Aha, okej! Men det är någon kompis där nere som vill prata med dig! Sa hon och gick ut från rummet.
Marcus. Det är säkert Marcus. Vem skulle det annars vara? Komma hit mitt i natten för att vilja prata med mig, nej det skulle bara kunna vara Marcus. Men när jag gick ned för trappen så möts jag inte utav Marcus, det är Smilla som står vid dörröppningen. Tårar som hon försökte hålla inne. Blöta var hennes kläder.
- Jag har letat överallt, han finns inte. Ingenstans. Snyftade Smilla
- Vem? Frågade jag
- Har ringt, sms:at, allt, han svarar inte. Han är borta, fortsatte Smilla snabbt, nästan så att hon inte andades mellan orden hon sa.
- Det enda man har sett, är att han har lagt upp en bild på instagram, kolla! Smilla visade en bild från Marcus och Martinus instagram.

 - Det enda man har sett, är att han har lagt upp en bild på instagram, kolla! Smilla visade en bild från Marcus och Martinus instagram

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Jag började bli orolig. Mer och mer rädd.

Mer? Spännande? Vem är det av M&M som har lagt upp bilden? Martinus eller Marcus? Btw så tycker jag att alla kan ta och följa min bestbuddie daddyss_mm !! Och läsa hennes nya novell, den är super bra! Vid 1k läsningar har hon ett maraton! Den heter "Boy'S don't Cry" i think :)
Lyyyyyyy

Har du inga känslor kvar för mig?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin