20 - No feelings

266 10 4
                                    

Tårar rann ner för mina kinder. Jag sprang och sprang men jag visste inte vart jag var påväg. Jag kunde inte styra mig själv, det var mina tankar som styrde mig.

"Marcus har inga känslor för dig längre. Han vill att du ska glömma honom, så att han kan hitta en ny. En ny tjej i Trofors."

Jag sprang in i en skog, det är ett ställe jag har varit förut som jag var påväg till. Marken var hyfsat torr men ändå små pölar här och var. Min kropp styrde mig av stigen och började röra mig mot ett stort träd, jag sjönk sakta ner för trädet, jag satt med min knän tätt intill mig och mitt ansikte låg i händerna. Mina händer valde att plocka upp min mobil och gick in på konversationen med Marcus på sms. "Fyfan för dig asså, stick härifrån och kom aldrig tillbaka! Jag kommer INTE sakna dig Marcus!" Jag kände ingenting, jag var helt tom. No feelings. Orkade inte bry mig så jag skickade sms:et. Jag väntade och väntade på ett svar. Jag började få en klump i magen.

"Var det verkligen rätt att skicka det där?"

Jag klickade in min fyrsiffriga kod för tredje gången och äntligen stod det "läst 16.05", jag väntade på att det skulle komma upp ett svar, men inget sms från Marcus kom. Vad har jag gjort? Jag har subbat allt.

För er som är vaknaaaa, godnatt❤❤❤ sorry för korta delar, men det är för att jag ska kunna skriva min novell till min instagram också! Min fanpage: @maactinuus Follow meeee

Har du inga känslor kvar för mig?Where stories live. Discover now