21 - hade Sverige

301 10 17
                                    

( nytt omslag på min bok 👆🏼👆🏼, tack bästa daddyss_mm <333)

'Marcus perspektiv'

".. jag kommer INTE sakna dig Marcus!" Läste jag på sms:et jag hade fått från Josephine. Konstig nog så brydde jag mig inte, typ som om jag hade tappat allt med henne, att hon inte betydde något för mig. Klart Hon alltid funnits där för mig och hon har betytt något för mig, men ibland måste det ta slut. Tror det blir svårt och tufft för mig på konserterna om jag har en tjej i Sverige jag behöver tänka på. Jag har ingen tid för att åka till henne. Jag är också ledsen, men ändå inte. Jag pallar bara inte med distansförhållande right now.

-
Flyttkartonger kom bärandes in i en flyttbil från vårat hus. Snart skulle vi åka härifrån. Smilla var här och skulle ta "farväl" av Martinus. Visst kommer dom hålla kontakten, säkert skypa everyday. Och nu stod dom mot husväggen och typ åt upp varandra. Ughh, tooo much. Jag ville bara hem nu. Det är någon som jag saknar väldigt mycket som jag äntligen kan få träffa igen, nu när jag kommer tillbaka till Trofors.

Jag tog upp mina hörlurar och började lyssna på låtar från topplistan. Jag tog tag i handtaget till bilen, "Hade Sverige" viskade jag, nästan suckade, innan jag satte mig i vår silvriga Volvo. Äntligen ska jag få åka hem, hem till min saknade vän i Norge.

TAAAAACK SOM F****N FÖR 3k+ LÄSNINGAR?!! Its siiiick, ilyyyy <333

Har du inga känslor kvar för mig?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora