16 - du luktar rök

322 13 8
                                    

- Men bilden på instagram då, som han la upp? Sa jag till honom.
- Han la bara upp den där bilden för att han skulle få uppmärksamhet, att alla skulle blir oroliga. Han ville att du skulle känna oro. Svarade Robin.

Jag blev arg och ledsen. Och i detta tillfället var som att jag trodde på det Robin sa. Även fast jag inte ville tro på det. Robin rörde sig närmare mot mig.

- Gå inte närmare! Sa jag och backade.

Han tog upp sitt cigarettpaket igen och tog ett bloss, sedan blåste han röken på mig och log. Jag viftade med mina händer framför mitt ansikte och hostade till.

- Vad fan håller du på med? Röt jag till.

Det lyste upp bredvid oss och en dörr öppnades, jag flyttade blicken från Robin och fattade blicken på Marcus. Jag sprang till honom och gav honom en kram.

- Du luktar rök, sa Marcus och drog undan mig från våran kram.
- Hon rökte med mig, sa Robin och drog i min arm så jag stod bredvid honom. Jag försökte rycka mig loss.
- Men släpp mig, det gjorde jag inte alls! Sa jag och Robin tappade greppet om min arm när jag tog mina snabba steg in mot Marcus famn igen.
- Jag vill aldrig se dig igen, rör aldrig vid henne mer! Sa Marcus till Robin och tog ett hårdare grepp runt om mig så att jag kände mig trygg.

Att känna att jag är hans. Och att han är min. Jag vill aldrig släppa taget om honom. Hans mjuka doft kröp sig in i mina näsa när jag gosade in mitt huvud i hans tröja. Jag tittade upp mot Marcus bruna ögon, han tittade på mina, och vi kysstes.

- Han har gått, mumlade Marcus.
- Jag älskar Dig Marcus, sa jag och våra läppar möttes igen.

Slutar det nu? Eller vill ni ha mer, en fortsättning..? Rösta & kommentera !

Har du inga känslor kvar för mig?Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt