18 - flytta tillbaka

290 11 20
                                    

Det var Smilla som la handen på min axel. Hon satte sig bredvid mig. Och vi tittade på när dom tränade.

- fyfan vad jag kommer sakna honom, sa Smilla plötsligt och tittade på en bild på sin mobil. Det var en bild på Smilla och Martinus som kysstes. Mina ögon spärrades upp då jag inte förstod vad hon pratade om.
- Vad menar du? Sa jag och kollade frågandes på Smilla
- Har inte Marcus berättat för dig? Frågade hon och jag skakade på huvudet.
- Dom ska flytta tillbaka till Trofors.. sa Smilla.

Allt inom mig föll ihop. Jag kände tårarna fyllas i mina ögon men jag lyckades hålla dom inne. Marcus har inte berättat för mig. Jag tog min jacka bredvid mig och började springa bort från fotbollsplanen.

'Marcus Perspektiv'

Jag såg i ögonvrån hur någon lämnade bänken, hon tog sin jacka och började springa därifrån. När jag vände mitt huvud så att jag hade blicken mot bänken var det bara Smilla som satt kvar. Min kropp stannade upp. Martinus hade berättat för Smilla, och Smilla berättade för Josephine. Jag började springa efter Josse, jag tänkte inte på träningen alls, den var borta nu. Allt jag tänkte på var Josse, att komma ikapp henne och förklara allt.

- Josse, stanna! Skrek jag efter henne. Jag kom ikapp henne och tog tag i hennes armar och tittade på hennes ansikte, mascaran hade runnit ned längs hennes kinder.
- Varför har du inte berättat Marcus? Sa hon och fällde en tår.
- Det har bara inte varit rätt tillfälle för att berätta, jag har ej varit redo, sa jag.
- Du kan inte lämna mig här, snyftade Josephine.

:( saaad

Har du inga känslor kvar för mig?Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt