Har du inga känslor kvar för mig? 10

509 15 5
                                    

Marcus drar täcket över oss och det är hans mamma som kliver in. Jag drar täcket över mitt huvud och fnittrar medans Marcus blir helt generad och tycker nog det är jævligt pinsamt.
- Mamma..., suckar Marcus och drar täcket över huvudet och tittar på mig, jag ler. Han ler också.
- Oopss, sorry! Skulle knackat innan, fnittar Marcus mamma innan hon går ut från rummet.
Marcus lägger sin hand på min kind, han lägger mitt hår bakom mitt öra. Han ser mig i ögonen och jag i hans, jag fnittrar till och tänker fortfarande på det som nyss hände. Vi klädde på oss kläderna som låg på golvet och gick sedan ut till vardagsrummet. Där satt Martinus i soffan och Smilla mot hans axel.
Vi sätter oss bredvid dom, det var något spännande program på tv:n.

- Kan inte vi ha en fest? Alltså att vi fixar festen någonstans och sätter upp lappar i skolan! Säger Smilla och sätter sig upp i soffan.
- Det händer ju faktiskt ingenting i helgerna längre, fortsätter Martinus.

Jag och Marcus tyckte det lät som en ganska bra idé, det händer faktiskt nästan ingenting längre. Vi alla fyra var uppe ganska länge för att fixa en ganska stor affisch, där man kunde anmäla sig på. Som vi skulle hänga upp i skolan på anslagstavlan nästa dag.
Flera & flera började anmäla sig på, vi trodde ingen skulle anmäla sig, bara våra närmaste vänner. Men det var faktiskt nästan hela högstadiet. Det närmade sig helgen och det var hemma hos Marcus & Martinus vi skulle festa. Doms föräldrar skulle ändå bort, så det passade perfekt.

Huset var nu snart fyllt med ungdomar. Vissa hade med sig alkohol i handen. Vi hade tillåtet att man fick ta med sig om man kunde hantera det. Det var hög musik, några dansade, några snackade och sedan var det någon som hånglade i ett hörn. Jag känner någon plötsligt ta tag i min hand och drar in mig i Marcus rum. Först trodde jag det var Marcus men sedan tog killen mig mot väggen och kysste mig och det var då jag märkte att det inte var Marcus.

vem är det som kysser Josephine? Kommentera för mer

Har du inga känslor kvar för mig?Where stories live. Discover now