❤ Č T V R T Ý

361 60 10
                                    

/rok 1982

,,Já vím, že je dneska Valentýn, ale já jsem nikdy nebyl takový romantik jako-"

,,Jestli chceš říct 'jako Sirius', tak se obávám, že bys moc velký romantik nebyl," zasmála se tiše Milka a nadechla se vůně Remusova těla. ,,Ani nevíš jak mě mrzí, že jsem tě tehdy tak ignorovala-"

,,Ale no tak, pšt," přiložil jí prst na rty a následně ji lehce políbil, ,,to už nebudeme řešit. Je to za námi a teď jsme spolu. A je Valentýn, tak co si zajít na nějaké hezké místo?"

,,Upřímně? Já Valentýn nesnáším, je to ten nejodpornější svátek v roce," ušklíbla se Milka a otočila se na záda, aby se mohla protáhnout. ,,Všechny páry se na Valentýna chovají stejně. Vybere se nějaké romantické místo a celou dobu se ti dva chovají zamilovaně."

,,Hmm," usmíval se Remus, ,,nějaké romantické místo určitě vybereme, ale je tu maličkost. My jsme jiní než ostatní, my se totiž chováme zamilovaně den co den."

,,Máš pravdu," rozesmála se a posadila se. Prohrábla si své zrzavé vlasy a on ji při tom pozoroval.

,,Už jsem ti řekl, že jsi krásná?" vypustil ze svých úst najednou. Ani si to nestihl rozmyslet.

Ona se na něj otočila a na rtech jí při tom pohrával pobavený úsměv. ,,Říkáš mi to každý den, Remi," zašeptala a naklonila se k němu, aby ho mohla políbit na rty. Nebránil se, naopak. Přitáhl si jí k sobě blíž a prohloubil jejich polibek.

,,Chceš speciální valentýnskou snídani s valentýnským čajem a valentýnskými sušenkami? Nebo snad valentýnské palačinky pomazané mou láskou k tobě?" smál se Remus. ,,Protože vím, jak moc jsi v kuchyni nešikovná."

,,Upravím si tu větu podle sebe a budu to brát jako kompliment," zahihňala se, ,,protože je Valentýn a to se svým drahým polovičkám říkají krásné věci, ne?"

,,A to, že jsi krásně nešikovná v kuchyni, to už kompliment je?"

,,Hm, počkej, musím nad tím popřemýšlet. Ale ano, teď už je."

,,Děkuji, madam."

•••

,,Haló, Valentýnské Prasinky volají!" přešlapoval netrpělivě Remus venku před domem. Milka se ještě obouvala a on ani v nejmenším nechápal, co tam tak dlouho dělá.

,,Už jdu!" křikla zpátky a vyšla z domu, který zamkla. Pak přešla k Remusovi, který ji chytil za ruku, a přemístil se s ní rovnou do Prasinek.

Čajovna madame Pacinkové byla opět valentýnsky vyzdobena a zamilovanými studenty se to tam jen hemžilo.

,,Nějaké věci prostě zůstanou stejné," usmíval se Remus a pevněji sevřel Milčinu ruku.

,,Tady, přímo tady, před čajovnou madame Pacinkové, jsme se se Siriusem koulovali, protože se mě snažil políbit a dostat na rande."

,,Ale to se mu nepovedlo, protože Milka je nedobytná," zasmál se Remus.

,,Byla nedobytná," opravila ho s úsměvem a zadívala se na něj. On se však na ní nedíval. ,,Co je?" nakonec se podívala jeho směrem a spatřila Severuse, který stál opodál a na chvilku k nim zabloudil pohledem. Ušklíbl se. V rukách držel nějaké lahvičky, nepochybně v nich byly přísady do lektvarů.

,,Co ten dělá o Valentýnu tady v Prasinkách?" sykl Remus.

,,Nemám tušení," pokrčila rameny Milka.

,,Asi si šel koupit nějaké přísady, aby alespoň s někým mohl na Valentýna být," rozesmáli se oba.

Remilka pro Remilko...milovníky😂

Other Slytherin girl: Bonuses ✔Where stories live. Discover now