Güvenemedin Mı!

1.9K 96 27
                                    




    En korkuttuğunuz şey başınıza gelmesin diye dua edersiniz ya işde bende en korktuklarımın arasında birincisi aldatılmak ikincisi ise aniden başlayan doğum sancılarınız ve erken gelen bebek. Benimde en büyük korkum erken doğum yapmaktı.

Gözümden gelen yaşlar ve boğazımın yırtılarak arabada bağrışmalarım gömleğini doğru düzgün giyemeyen kocam panik halinde hem benim bağrışlarıma şahit oluyor hemde arabayı hızlı sürüyordu.

Bağrışlarım arabada yankılanırken kocamın panik içinde arabanın kornaya basma seslerini biraz da olsa sesimi bastırıyordu. Mehmetin küfür seslerini duydukça içimdeki korkum artık büyümüş  arabada doğum yapacağımı kesin ve net anlamıştım.

-Bebeğim sakin ol !İyimisin ? . Mehmetin telaşlı sesi beni daha çok sinirlendiriyordu.

-Ne iyisi ya doğruyorum.. diye bağırdığımda ise Mehmet  bu sefer kornaya ard arda basarak bağrışlarımla önüne döndü.

-Melis erken değil mı ? Neden geliyor bu  ? dediğinde ise aldığım derin nefesi bırakıp tekrardan bir derin nefes daha aldım.

-Sür su lanet olasıca arabayı? dedim.Kokteylin olduğu gece her şey yolunda gitmiş aniden kasılmam ile bütün otel benim bağrışlarımla ayaklanmıştı. Ve peşimizdeki arabalarda annelerimiz ,babalarımızı geçtim hemen hemen bütün sevenlerimiz arkamızdan geliyordu.

-Yenge derin nefesler al ! diyen Fatih kendince derin nefesler alıp veriyordu. Yanımda elimi tutan Elif bile korktuğunu anlaya biliyordum.

-Ne yapıyon lan . diyerek Fatihin başına vuran Mehmet'e  derin enfesler alarak baktım.Şuanda acıdan geberirken onların oyunları veya başka deyişle şakaları sinirlerimi bozuyordu.

-Ne yapayım ya yengeme yardımcı oluyorum.

-Niyetin yardımcı olmaktan da şu oğlana da bir el atsan. dedi.

-Kessssiiinnn !!! diye bağırdığımda Mehmet sıkı bir küfür tıslayıp dikizaynasındna bana baktı

-Sabret bebeğim sabret geldik ! dediğinde artık sabredemiyordum.Mehmet'e cevap vermemeye karar alarak bütüm gücümle bağırdığımda Fatih de benimle birlikte bağırmaya başlamıştı.Araba durduğunda ise hastaneye yetişememe korkum revel atlamıştı. Arabada nasıl doğum yapılır hangi araçların kullanılması bebek kordonunu kese bilmem için kesici bir alete dahil düşünürken kendimi sedyenin üzerinde bulmuştum.

-Geçeçek hayatım geçecek. diyen korkak kocamın bakışları altında sedyenin üzerindeki örtüyü sıkıyordum. Bağrışlarım koridorda yankılanırken Çağdaşsın enerjik yüzüyle karşılaşmıştım. Bir an Arının dünyaya gelmesini diler olmuştum.

-Melisciğim nasılsın bakalım ? Hazırmısın ! dediğinde ise gözlerimi kocaman açarak baktım

-Şaka yapıyorsun heralde Çağdaşşşş ! diyerek bağırmaya başladığımda Mehmet elimi tutuyordu.

-Tamam ilk önce kasılmalarının şiddetini birden ona kadar numa..lafını bitirmeden atladım.

-On ! dedğimde Çağdaş hemşirelere bir şey söylediler .Mehmet tuaf e anlamsız bakışlarıyla bana bakarken hemşireler beni yatağa alıp bacaklarımı araladılar. Kasılmalarım hala devam ederken alıp verdiğim nefesler yeterli gelmiyor gibi hissetmeye başlamıştım.

Çağdaş hazırlanıp bacaklarımın arasında yerini aldığımda Mehmetin bağrışmasıyla Çağdaş bir adım geriledi.

-Benim işim bu Mehmet.dedi Çağdaş Mehemt elimi tutuldu elini yumruk yaparken doktorun üzerine atlamasın diye onu kontrol ediyordum.

Püsküllü BelamDonde viven las historias. Descúbrelo ahora