Gülerken Ağlamak

2.5K 103 6
                                    




Belimin ağrısıyla gözlerimi açtım başım çok ağrıyordu. Kafamı kaldırıp Mehmet'e baktım çok güzel uyuyordu huzurluydu bu sefer kafamı kaldırıp yanağına bir öpücük kondurup sessiz bir şekilde yatakdan kalktım.

Masasının üstünde duran çantamın içinden telefonu alıp saate baktım.Bütün gece deliksiz uyumuştum karnım çok açtı en önemlisi de bugün doktor kontrolüm vardı bebeğimi görecektim.

Birden midemin bunaldığını hissettim. Bugün olmasaydı bare lanet okuyarak kilitli olan odamın kapısını açıp departmandaki lavaboya koştum. Boş bulduğum kabine girip midem de olmayanları çıkarttım.


Evet çoktandır olmayan hamilelik belirtilerim artık başlamıştı. İstemeden olsa da elimi karnıma getirip

-Seninle ne yapıcam bebeğim ben deyip lavaboda ağzımı çalkaladım. Sanırım bu bebek beni çok zorlayacaktı. Sanırım biraz babasına benziyordu açıkçası biraz değil baya baya babasına benziyordu.

Duvarda asılan havlu peçeteyi alıp yüzümü kurulayıp lavabodan açıktım.Mehmet'in odasına doğru ilerlerken ellerimi silmeye devam ediyordum.

-Pardon nereye. Sekreterin arkamdan seslenmesi üzere olduğum yerde kalıp arkamı dönüp ona baktı.Bu Mehmet'in yeni sekreteriydi o yüzden üzerine atlamayıp tebessüm ederek

-Mehmet beyin odasına diye cevap verdim. Sekreter masasından kalkıp kolu tutup beni çektirmeye başladı.

-Mehmet bey henüz gelmedi lütfen dışarı çıkın. Kadın resmen beni sürükliyordu.Bir an kolumu kurtarıp kadına

-Bana bak Mehmet içerde böyle bağırırsan zaten kendisi gelecek ben Mehmet beyin nişanlısıyım

-E çok konuştun be defol git senin gibilerin burada işi yok. Ya bende bu holdingin müdürüyüm.deyip beni kolumdan tutup itekledi. Bir an sendelerken.

-Ne dedin lan sen.deyip kadının üzerine yürüdü.Mehmet'in kadına bir şey yapacağını bildiğim için hemen Mehmet'i engellemek için önüne geçerek onu tutdum.Daha doğrusu tutmaya çalıştım. Beni durdurtarak kadının boğazına yapışıp onu duvara yasladı.

-Ne dedin sen benim çocuğumun annesine konuş lan konuş.deyip kadının sıkıyordu.Kadın zar zor söylediği şeyi tekrarlıyordu.Mehmet'in kolunu tutup

-Mehmet bırak kadını öldüreceksin.

Mehmet'in gözlerinde ki ateşi göre biliyordum. Tıslayarak kadının söylediğini tekrarlıyordu.Kadının yüz rengi değişmeye başlamıştı bile.

-Hayatım lütfen bırak.deyip tekrar kolunu tutdum.Bu böyle olmayacaktı mehemt hiç bir şekilde kadının boğazını bakıyordu.Mehmetin kolunu bırakıp omuzuna dokundum.

-Mehmet ah deyip ona yaslandım.Tahmin ettiğim gibi kadının boğazını bırakıp beni tuttu.Kadın yere çökerek öksürmeye başladı.

-İyimisin hayatım .Kafamı olumsuz anlamda salladım. Kadın yerden kalkıp masasının üzerindeki eşyaları öksürerek topluyorlardı. Kadına dönerek.

-Eyer bebeğime bir şey olursa sana yemin ediyorum seni öldürürüm.deyip beni kucağına alıp odasına getirdi.

-Hayatım iyimisin deyip beni yatağa yatırdı.Olumlu anlamda kafamı sallayıp geçti deyip elimi karnıma koydum.Rahatlamış derecesine dışarıya derin bir nefes verdi.

-Ben o sürtüge gösterecem şimdi deyip yatakdan kalkarken kolunu tutup durdurdum.

-Gitme lütfen deyip elini karnına koydum. Kafasını olumlu anlamda sallayıp dudaklarıma öpücük bıraktı.

Püsküllü BelamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin