Seni Özledim!

2.3K 95 8
                                    





Güneşin ilk ışıkları yüzüme vururken aynı zamanda Püskülün yüzümü yalamasıyla gözlerimi aralayıp Püskülü uzaklaştırmaya çalıştım bütün gece hamakta uyumuştum boynumun ağrısıyla hamaktan doğrulup boynumu ovuşturarak kendime gelmeye çalıştım.

Mehmet akşam gelmediği için hamakta uyumuştum Püskülün ince havlama sesiyle hamaktan kalkıp püskülü kucağıma aldığım gibi mutfağa doğru ilerledim püskül acı acı havlıyor aynı zamanda da yüzümü yalamaya çalışıyordum e tabi haklı olarak maması bitince tabikide acı acı havlamaya başlardı.

Püskülün mamasını tasına koyup kendime sandviç hazırlamak için buzdolabından salatalık ve domates çıkarıp yıkarken ister istemez bir gözümde Püskülde mama yiyişine bakıyordum domatesleri yıkadıktan sonra bıçakla ortadan ikiye bölmeye çalışırken bıçağın kabuğun üstünde kaymasıyla baş parmağım ve işaret parmağımın arasını boydan boya kesmemle elimdekileri bırakıp kanayan elime baktım.

Dikiş gerektiren bir yara değildi sadece fazla kanamadan yaramı göremesem de lavabonun üzerinde duran havlu peçeteyi alıp kanamayı önlemek için yaraya bastırdım.Salona doğru telefonumu alıp ana menüne girdiğim de Mehmetin beni aramasına ayrı bir sinir olmuştum.

Elimin kanamasını birazcık hafiflettikten sonra ilkyardım çantasını aşağı kattaki lavabodan alıp elime baştan savma hem pansuman edip hemde Mehmet'e söyleniyordum. Evleneli daha bir hafta olmazken ne beni arıyor nede geç kalacağını haber veriyordu telefonla kardeleni arayıp geleceğimi söylediğimde klinikte olduğunu öğrenmemle girişte duran tabletimi alıp sosyal medyaya girip aynı zamanda merdivenlere yavaş yavaş çıkıyordum.

Selinin dün gece patlaştığı  bir resmini görmemle daha çok sinirlenmiştim.

Dün akşam çekilen resimde akşam yemeğinde hemen hemen masadakileri çekmeye kalksa da çoğunlukla Mehmetin olduğu bir kareyi ''Çok yoğun çalışıyor '' yazıp bunu paylaşması benim canımı sıkmıştı.

Mehmetin haberi olmadan çekilmiş bir resme iki yüz altmış altı beğeni ve yüze yakında yorum vardı. Odamın kapısını açıp odaya girdiğim de yorumlara göz gezdirmemle olanca sinirlerim tavan yapmıştı.

''Gerçektende çok yoğun çalışıyorsun canım.''

''Çalışıyormuşum yoksa yanındaki yakışıklı ilemi çok yoğunsun''

''Keşke bende yanındaki ile yoğun çalışsam ''

Neydi bu şimdi benim kocamı pis işlerine nasıl bulaştıra biliyordu tableti elimde sıkıp daha fazla yorum okumayı bırakıp yatağın üzerine fırlattım.

Sinirliydim ,öfkeliydim, Mehmet eve gelmiyeceğimi bile haber vermemişken nasıl o kızın yanına oturuyor birde bu yetmezmiş gibi o kızla birlikte sabahlaya biliyordu. Üzerimi değiştirip çantamı toparlayıp evden çıktım sakin olmak istiyordum sinirlerimi bozmamam gerekiyordu elbette bir açıklaması vardır mutlaka vardır yani ?

Yatağın üzerine fırlattığım tableti elime alıp kocama asılan kızları etiketleyip "KOCAMLA yoğun çalışacak kadar basit kızlar olduğunuzu bu kadar dile getirmeyin " yazdığım yorumu özellikle kocam kelimesini vurgu yaparak etiketli bir şekilde paylaştım.

Bu kıza tahammül edemiyorsun Buse beni en başında uyarmıştı ve bende ona göre tavrımı koymuştum zamanın da ama şuanda görüyorum ki bu tavrım boş yereymiş.Ben ona Melisi tanıtacaktım.Dolapı açıp askılarda duran beyaz mini sıfır kollu gömlek elbisemi üzerime geçirip hızlı şekil de soluğu garajda aldım.

Mehmetin bana hediye aldığı arabaya binip hızlı bir şekilde yola koyuldun.Sakinleşmeye çalışsamda sakinleşemiyordum hele o resmi görmem kıvılcım gibi bütün bedenimi alev altında bırakmıştı.

Püsküllü BelamOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz