Bela Geliyorum Demez.

2.3K 85 11
                                    




Önemli duyuru: Arkadaşlar bu bölüm Sinan ve Busenin bir alıntısı gerçekten de komik olduğu için yazmak istedim Aynı şekilde Bu bölümde gerçekden bir alıntıdır.Yaklaşık iki gün Sinanın etrafında olanmaktan ayaklarıma kara sular indi.Herhangi bir genel kurgu ve hayal ürünü değildir.Eyer beğenirseniz ikinci kıtab olarak Sinan ve Busenin maceralarını karanlığımın güneşi adlı kitaptan devam ede bilirsiniz ilk tanıtımını bugün yayınladım ve ayrıca da olumlu yorum ve volelere göre de bölümlerin devamı gelecek bence bir bakın isterim :)İyi okumalar









-Kızım sen hiç susmaz mısın ya aralıksız tam 2 saattir konuşuyorsun.

- Sinoş yapacak bir şey yok valla madem memoş böyle istiyor öyle olucak

-Kızım senin elin kolun rahat durmaz mı ?Şirkette gene felaket estirmişsin.

-Ya kaza oldu o bir kere .

-Ya tabi hep de öyledir.

İnanır mısınız şirketten çıktık çıkalı tam iki saat olmuştu ve iki saatdır ağzı üstüne gitmiyordu.Hayır ben abime ne yaptım da beni bu kızla cezalandırıyordu hala anlamıyordum.

-Sinoşşş

-Sinan lan Sinan

-Sinoşşş

Offf Allahım benim bu kızdan çekeceğim vardı.Arabayı kaldığı otele sürüp daha doğrusu ne sürmesi gazı köklüyordum bir an önce şu kızdan kurtulmam lazımdı .Bu günlük sabır kotamı doldurmuştu.

-Sinoşşş beni otele götürme ben çok açım. Beni restoranta götür.

-Tamam seni restoranta götürdüğüm de susacakmısın.deyip yanımda oturan ağzı üstüne gitmeyen buse hanıma baktım.

-hımm şey tamam tamam bir 5 dk lığına susa bilirim heralde. Dışarıya derin bir nefes verdim işde şimdi huzurun kollarına atacaktım kendimi.Kafamı olumlu anlamda sallayıp yoluma baktım. Bugün trafik gerçektende çok vardı bu kızın şansımı yoksa benim şansızlığım mı anlamamıştım. Köprünün açılmasını beklerken araba yankılan yüksek ses müzikle yerimden sıçrayıp yanımdaki Buseye baktım.(multimedya)

Arada sırada aklıma geliyor

Geldiği gibi de gitmeyi bilmiyor

Kalbime gömülen emin olma diyor

Beni öldürüyor kendisi yaşıyor


-Lan sen hani susacaktın?

-Ama şarkı söyleme demedin ki. Ellerimle kulaklarımı kapatıp kafamı direksiyona vurmaya başladım. Bu kızın sesine tahammül edemiyordum.Havada karga kalmamışı bu sesle of allahım.

Aşklar faslında tek deliydim

Sende tam varken, bende gölge

Hayret aslında sen bilirdin

Sustun karşımda ben de öyle

-Yeterrrrrrrr !!! Sussss yeminle vururum seni deyip belimden tabancayı çıkartıp horozu kaldırıp anlına dayadım.Gerçekten de tahammül edemiyordum. Dünden olan sinirim hala devam ediyordu ona ve sinirime yeni sinir katıyordu. Yutkunup silahı anlından çekip belime koydum lanet olasıca müziği kapatıp arabadan aşaya inip trafiğin açılmasını bekledim.

Az önce kendimi kaybedip Mehmet beyin kuzenin anlına silahı dayamıştım.Bazen kendimi bile kontrol edemiyordum.Cebimden sigara paketini çıkartıp içinden bir dal çıkartıp yaktım.

Püsküllü BelamWhere stories live. Discover now