Hayatımın En Büyük Doğrususun?

4.2K 120 26
                                    




    Selam arkadaşlar yüzüncü bölüme çok az kaldı  ve Bomba bir bölüm olucak sizi şimdiden uyarıyorum. Şimdiden bütün ihtiyaçlarını görün ve okumaya başlayın gerçektende ben bile iki haftamı verdim ve harika bir bölüm sizlerle  bu bölümü baya bir uğraşmalarım sonuçu sizinle paylaşıyorum  umarım beğenirsiniz bol vote ve yorumlarını bekliyorum..Bu arada bölümde bol bol resimler sizi bekliyor hepiniz şok olacaksınız bunun yüzde yüz garantısını vere bilirim :D:D bölüm sonu yorumlarınızı bekliyorum mutlaka Voteleri bekliyorum arkadaşlar.

    İyi okumalar





       Meleğin hayatımıza gireli yaklaşık 20 gün olmuştu. Ve ben her akşam kardelenlere gidip Melis hanımı alıyor ve ya bana yada kendisine gidiyorduk bu iş iyice canımı sıkıyordu. Melis hanımızın kıskançlıkları daha çok artıkmış ve kendi işine değilde çoğunlukla benim şirkette çalışıyor gibiydi.Daha doğru başıma gelen en büyük eziyet ise Selinin şirkette çalışması birde bu yetmiyormuş gibi şirketine Busenin de alınmasıydı.

Evet doğru okudunuz bir gün içinde işleri yeni yeni kavrayan Selinle uğraşıyordum ve birde ek bonus olarak Buse hanımın sakarlıklarınla uğraşıyordum tabi Melis hanımın kıskançlıklarınıda unutmamak lazımdı.Hatun bu Seline acayıp derece kafasını takmıştı, şirkette çalışıyor diye ilk başlarda trip atsada tipinin yerine daha çok kavga dövüş almıştı.


Hayır birde psikolog olacaktı hemen hemen sürekli Selin yüzünden kavga ediyorduk hayır o bir şey değil bizim hatun bana şiddet uyguluyordu evde sağlam hiç bir şey kalmamıştı. Sürekli bir şeyler fırlatıyor dahası da attığını hep denk getiriyordu bunu nasıl becerdiğini anlayamıyordum, ki nereye isabet alıyorsa hemen denk geliyordu.


Yine önümde dosyalar yine masamın kenarında ağzı üstüne gitmeyen Buse ve ben yine dosyaları okuyup üzerinde çalışma yapmam lazımdı.Fakat ben sabahtan beri hala dosyalara konsantre olamamıştım hayır anlamadığım Sinan neredeydi ben Sinana bu kızın başından ayrılmamasını söylemişken tam tersi ortalarda Sinan yoktu. Önümdeki dosyayı kapatıp kafamı kaldırıp Buseye baktım hala pes etmeden telefonundan bir şeyler bana okuyordu.

-Yavaş kızım yavaş gel ya yaklaşık iki saattir susmadan konuşuyorsun yorulmadın mı o ağzın ?

-Yoo memoş abi ya

-Mehmet beyy Buse hanım Mehmet bey diyeceksin.

-Tamam memoş abi.

-Hasbin Allah yaa .diyerek masan kalktım.Bu kız sinirlerimi zorluyordu Seline inat şirkete işe başlamak ne diye .Odanın kapısı çalınmadan açılınca kafamı hemen kapıya çevirdim.Çınar derin derin soluklanıp bana bakıyordu.

-Abi Sinana.Buse masadan kalkıp çınara baktı.

-Ne.. ne ..ne oldu herküle.Ne herküle ya bunların arasında ne vardı  .Hayır neden o kekelemişti ki şimdi Çınar kafasını Buseye çevirip derin bir nefes verdi .

-Abi Sinannn.deyip elleriyle yere çömelince koşarak yanına gittim.

-Ne  oldu Çınar Sinana ne oldu.

-Söylesene be adam ne oldu Sinan'ıma. Busede koşarak yanıma geldiğinde bir an ne dediğini algılayamamıştım.Ne demişti o Sina'nım mı ?

-Abi Sinan abim vuruldu.

-Neeeeeeee !!!Busenin bağırmasıyla bir an kulaklarım sağır olmaya başlasa da Buseye mi cevap vereyim yoksa Çınara mı olayın nasıl olduğunu algılayayım ne yapacağımı bilemedim.

Püsküllü BelamWhere stories live. Discover now