Scars - En Foscar Sandstad FanFiction Kapitel 11

2.2K 66 18
                                    

"Hallå Felix jag har tänkt på en sak..." jag vände mig mot Oscar lite förvirrad men sa inget.
"Man får ju flytta hemifrån när man är 16.. Och du fyller ju 16 i år så det skulle ju vara najs om du och jag kunda flytta hop..." mumlade han generat. Mitt ansikte brast upp i ett stort leende.
"Ja! Jag kanske bara behöver en förälders undersj krift för att då flytta och det kan jag lätt fixa." svarade jag och Oscar såg upp från bordet med ett leende.
"Yaayy." sa han och kysste min kind. Nu var det jag som blev generad och tittade ner i bordet. Oscar skrattade lite och la armen om mig.
"Ska du inte ha någon fest då?" frågade jag för att byta samtalsämne. Oscar såg ut att fundera.
"Joo imorgon ska jag ha en och jag skulle behöva lite hjälp. Vill min lilla Felle man hjälpa till?" det sista sa han lite retsamt och jag såg på honom som om jag var alldeles done med honom. Oscars ansikte blev seriöst och såg frågande ut.
"Vad?"
"Nej inget haha jag ville bara skrämma dig lite att jag var sur." Oscar slog till mig löst på axeln och jag lutade mitt huvud mot hans axel.
"Jag lovar att hjälpa till bejb." sa jag och slöt mina ögon. Vi satt i hans säng lutade mot väggen. Det var så mysigt och skönt att sitta där.


Hjulen gnisslade när jag rullade vagnen runt. 
"Stanna!" utbrast Oscar oväntat och jag försökte hastigt stoppa den fyllda vagnen. 
"Hur många color behöver du egentligen?" flinade jag när Oscar lastade ned mängder med cola i vagnen lite här och var. 
"Det där är inte så mycket..." Han tittade på vagnen och skrattade sedan.
"Nej nu är vi klara, ska jag köra den eller?" 
Lättad steg jag ifrån vagnen och lät Oscar ta den. Kön till kassan var meterlång, och det kändes verkligen som om vi stod där i minst en kvart.
Våra varor fick nästan inte plats på rullbandet, kassörskan såg smått stressad ut när hon grep tag i lite olika saker och skannade av dem. 
Det gick åt ungefär sex fulla påsar, så jag tog tre och Oscar de andra tre. 
"Hur får vi med det här på moppen?" 
Oscar såg lite fundersam ut. Jag var nära på att brista ut i skratt, tänk om vi inte fick med detta hem? Oscar satte sig på moppen och försökte få fast dom på något sätt men failade.
"Kan vi inte ringa någon?" frågade jag och Oscar nickade fundersamt. Han svepte upp sin mobil och knappade in något nummer.
"Hej mamma. Jo vi får inte plats med alla saker på moppen, skulle du kunna hämta upp sakerna så tar jag och Felix moppen hem?" sa han och stod tyst ett tag efter.
"Perfekt! Vi ses om 15 minuter." han la på och la mobilen i fickan. Han tog ett steg mot mig ett peddo smile på läpparna. Jag rodnade lite och han la sina händer på mina höfter. Våra pannor var tryckta mot varandra. Jag kunde känna Oscars andetag mot mig och jag pressade mina läppar mot hans. Vi stod och hånglade ett tag men avbröts av ett rop.
"Bögjävlar! Ni borde inte finnas!" jag vände på huvudet och såg en grupp killar som stirrade på oss.
"Kom igen, vi fortsätter bara för att reta dom." viskade Oscar. Jag flinade lite och vände huvudet tillbaka och började kyssa honom igen.
"Ey! Inte offentligt för fan det är ju äckligt!" ropen fortsatte men vi kysstes vilt och det såg säkert ganska rörigt men ändå passionerat. Jag kände en hand som ryckte iväg mig från Oscar. En av killarna höll hårt i mig och såg arg och äcklad ut.
"Vad?" frågade jag oskyldigt och såg att Oscar stod med en annan kille bakom sig.
"Ni är fan äckliga och borde inte finnas! Fy fan bögar är så äckliga. Kvinnor och män ska vara ihop, inte två män eller två kvinnor." sa han som stod bakom mig. Jag flinade lite.
"Jaså? Men varför finns då männens g-punkt i arslet?" sa jag och kände hur greppet om min axel hårdnade.
"Håll bara käften och sluta kyssas. Det är fan äckligt och pinsamt." då kom Oscars mamma med arga steg.
"Vad fan tror ni att ni håller på med?! Rör ALDRIG de här pojkarna igen. Kärlek är kärlek och det får ni acceptera era jävla svin!" Oscars mamma måste ha skrämt dom för greppet lossnade och männen gick iväg.
"Tack." sa jag och hon log mot mig.
"Ingen orsak. Ni ska inte bli behandlade såhär." sa hon och tog upp en kasse.
"Kom så går vi till bilen så att ni kan ta moppen hem så fort som möjligt." vi tog upp kassarna och började gå mot bilen. Oscar såg sammanbiten ut och såfort hans mamma hade åkt frågade jag honom vad som var fel.
"Oscar vad är det?"
"Jag skulle inte fått dig att fortsätta kyssa mig. Alla orden skulle inte blivit kastade mot oss om jag inte hade uppmuntrat dig att kyssa mig." svarade han frustrerat. Jag tog löst tag i hans arm för att lugna honom.
"Oroa dig inte om det. Båda två mår bra, ingen är skadad."
"Felix du förstår inte. Jag utsatte oss båda för psykisk smärta."
"Vänta lite. Jag förstår inte? Jag förstår det här Oscar. I flera år har jag blivit mobbad. Du vet hur mina armar ser ut." Oscar kramade om mig hårt.
"Förlåt. Jag vill inte bråka med dig." jag drog mina händer längs hans rygg.
"Kom nu så åker vi." sa jag och hoppade upp på moppen. Oscar höjde ena ögonbrynet och satte sig bakom mig.
"Ska inte du köra?" frågade jag förvånat.
"Nej du kan ju också köra." svarade Oscar och jag drog upp hjälmarna. Vi satte på oss dom och jag startade moppen.

*Senare, festen*
"TJENARE OSCAR MANNEN!" en kille kom fram till Oscar och dom gjorde något handslag. Jag satt ner i en fotölj och såg på alla som gick runt, dansade och söp. Det fanns nästan ingen chans att jag skulle dricka annat än läsk.
"Hej..." En tjej som var upp till min näsa ungefär, med slank och smidig kropp, blont hår och gröna ögon.
"Ehm, hej..." sa jag nervöst och flackade runt lite med blicken. Hon smekte lite på min arm och bet sig i läppen. Jag kände mig oerhört obekväm i den här situationen.
"Är det något fel?" frågade hon och jag såg ner på henne.
"Ehh jag vet inte." svarade jag. Ärligt talat vet jag inte.
"Är du oskuld?" frågade hon och jag var nära på att börja skratta.
"Nej.."
"Vad bra. Följ med mig här." sa hon och drog lite i min arm.
"Va nej." sa jag och hon stannade och såg bak på mig.
"Amen vafan vill du ligga eller? Har du typ en flickvän eller nått?" frågade hon lite halv trött.
"Nej men jag har en pojkvän." sa jag och drog åt mig min arm. Jag gick och kollade efter Oscar och hittade honom i ett rum. Naken. Med en tjej. Jag sa inget utan gick bara tyst ut och stängde dörren tyst. Varför?! Tårar brände men jag kom på en sak. Jag letade upp tjejen från innan och såg att hon stod ensam.
"Hej." sa jag och började kyssa henne. Hon kysste tillbaka.
"Har du ändrat dig?" viskade hon och jag nickade. Hon drog mig till ett städskrubb och puttade in mig. Jag stod mot hyllorna och hon tryckte sig mot mig och började kyssa mig hårt och inte passionerat utan mer... Sjabbigt. Det dröjde inte länga förän hon låg på golvet och jag över henne.

*Nästa dag*
Jag vaknade upp i ett städskrubb. Naken. Med en tjej bredvid mig. Jag kom att tänka på gårdagen. Både jag och Oscar gjorde inte riktigt jättebra saker mot varandra... Tjejen bredvid mig slog upp ögonen och log mot mig.
"Det var underbart igår. Vad sägs som en runda till?" frågade hon och smekte min mage. Jag bet mig lite i läppen och tänkte efter. Utanför hördes låga stön.
"Åh åh Oscar." en tjej och Oscar stönade varandras namn och jag fattade direkt att dom hade sex. Jag la mig ovanför tjejen och började köra. Hon stönade direkt och jag kände att det var ganska skönt.

*Senare*
"Felix! Någon har legat i min städskrubb HAHAHAHA!" Oscar stod vid städskrubben och skrattade. Han pekade på utlösningen och jag försökte verka lite äcklad men ändå tycka det var kul.
"Haha det kanske va du!" sa jag och Oscar såg på mig.
"Försök inte Oscar. Jag både såg och hörde." Oscar bet sig i läppen och såg ner.
"Förlåt Felix.." sa han och jag drog ett djupt andetag.
"Jag blev ganska arg igår så.. Ehh jag gjorde typ samma sak.." sa jag och Oscar såg upp på mig.
"Va?"
"Ja.." han suckade lite.
"Jag antar att vi är 'kvitt´ nu." viskade Oscar sorgset. Jag kramade honom hårt och visste nu hur dum min 'hämnd' egentligen var.
"Jag älskar dig. Snälla kan vi båda lova att aldrig göra det igen?" min röst var darrig och jag var nära på att gråta.
"Jag älskar dig också.." sa Oscar och kramade mig hårdare. Vi släppte kramen och jag kysste Oscar. Det här skulle ingen av oss släppa så lätt men det kommer att funka.

"Aahh vilken fin dag att vara ute på, eller hur?" sa Oscar och la armen om mig. Jag log och nickade. Solen sken för första gången på länge men mörka moln syntes längre bort.
"Hmm vi kan ju vara ute när det regnar så kan vi få en såndär typical high school kyss i regnet." fnissade jag och pekade på molnen.
"Låter som en bra ide." svarade Oscar och kysste mina läppar.*

*OGs perspektiv*
Jag sparkade lite på all snöslask som låg överallt. Det gjorde fortförande ont i mig sen den dagen jag såg Felix och Oscar i dansstudion. Bara tanken på det fick mig att känna ett knivhugg i hjärtat. Ensam på bron.. Om jag verkligen är ensam kan jag ju gråta men.. Jag vill inte gråta. Ett par välbekanta röster hördes och jag såg upp. Felix och Oscar... När jag såg dom kyssas fck jag ett sånt damp-ryck att jag klättrade över staketet på bron. Regndroppar började falla och det dröjde inte länge förän hela jag var blöt.
"OG!" Oscar och Felix skrek och sprang mot mig. Jag såg på dom.
"Hej då." viskade jag och släppte taget. Vattnet nedanför forsade vilt men några isflak var kvar. Jag slog emot det kalla vattnet och tappade andan.

*Oscars perspektiv*
"OG!" skrek vi och såg honom sen släppa taget.
"NEJ!" skrek jag och sprang till kanten av forsen. Jag sprang ut i vattnet och kände hur jag rev mig på en gren som flöt runt. OG flöt runt och han såg alldeles livlös ut. Jag kom fram till honom och tog hans hand. Ganska kraftig drog jag honom mot mig.
"Ta hand om Felix åt mig.." var det sista han sa innan hans grepp lossnade och han flöt iväg.
"NEEEJ! OG!" jag skrek högt och tårar rann ner för mina kinder men blandades med allt regn. Felix stod bredvid mig men fortsatte framåt för att nå fram till OG. Jag var alldeles stel. Felix stannade plötsligt och såg bak på mig med förtvivlade ögon. Jag gick långsamt mot honom och såg till min fasa OGs livlösa kropp. Jag kände efter puls och försökte göra hjärt och lung-räddning på honom men inget funkade. Han var död. Och det var mitt fel.

Scars - En Foscar Sandstad FanFictionWhere stories live. Discover now