Scars - En Foscar Sandstad FanFiction Kapitel 1

3.2K 49 6
                                    

Jag tittade ner i marken och kände mig så svag. Varför ska allt hända mig? Tårarna ville rinna över men jag lät dom inte.
"Jävla bög." OG är inte den snällaste personen jag vet kan vi väll bara säga. Jag kunde höra klicket av att någon började filma.
"Här står vi nu med Felix Sandman, 15 år, och han är den största bögen i hela världen. Hur känns det Felix?" OG kollade på mig och jag tittade fegt upp.
"Det känns bättre än att vara en stor idiot som du." svarade jag och gick där ifrån. Jag hörde steg bakom mig och kände en spark på mitt lår. Det gjorde förfärligt ont men jag gick vidare utan att visa något bevis på smärta. Snön knarrade under mina skor.

Så fort jag var hemma sprang jag upp till mitt egna badrum och öppnade skåpet. Där. Där är dom. Mina hemliga tortyr redskap. Rakblad från en vanlig rakhyvel som jag hade pillat ur den där första dagen i 8:an när OG fick reda på att jag var homosexuell. Jag hade slutat skära mig för en liten stund men nu stod jag inte ut. Jag gjorde små rispor på mina handleder som inte skulle bli så stora och synliga ärr. Jag lät tårarna rinna, all smärta från idag bara rann ner i stora floder. Jag satte på vattnet till badkaret och klädde av mig. Jag kollade på mitt ansikte i spegeln. Är jag verkligen en ful bög så som OG säger? Ja, alla verkar tycka så. Jag klev ner i badet och det lilla blodet som fortförande rann färgade vattnet lite rött. Det är skönt att bada. Speciellt när man har varit ute i snön. Tankarna kom tillbaka till när jag hade kommit ut ur dans studion och fått se Oscars fina leende. Men sen hade OG kommit... Jag hatar OG, han är en elak person allt som bara ville ha status. Den jäveln. Jag undrar om det är sant att han fick en person att begå sjävlmord? Jag vet inte, och vill inte veta. Jag såg bort mot mitt rakblad. Kanske ett par till? Nej, det räcker med 5 på varje, som alltid. I min ficka låg min mobil och den började vibrera. Jag klev ur badet och svarade.
"Hallå?" sa jag och hörde elaka skratt.
"Tjenare bögen, vad ska du göra i kväll då?" det var OG och hans kompisar.
"Bara vara hemma, varför undrar du?" jag försökte hålla mig lugn men snart skulle det brista.
"Nej men vi ska ha fest och mamma tvingade mig att bjuda dig, vill du gå eller?" sa OG och jag flinade. OG´s mamma var alltid sån.
"Kanske, när börjar den?" frågade jag och kände mig lite starkare än OG.
"Klockan sju. Kommer du eller inte?" han lät otålig.
"Nae, skippar den här festen. Men kanske nästa." sa jag och la på. Jag sjönk ner i badet igen med en stor suck. Jag kunde ju ha träffat Oscar.... Jag klev upp igen och ringde tillbaka.
"Men föresten, jag kommer. Vi ses ikväll." sa jag.
"Så ska det vara bögen." svarade OG och la på. Jag flinade och drog ur knoppen ur badkaret. Jag hade snabbt kommit upp och drog lite bandage mot mina sår.

*På festen*
"TJENARE BÖGEN!" OG kom mot mig och drog armen runt mina axlar. Han var full även om han var 16... SJälvklart var han det.
"Hej." sa jag tyst.
"Nu ska vi hitta något najs åt dig.. Juste, du är ju gayy!!" sa OG och gick skrattandes ifrån mig. Jag suckade och slog mig ner i en av sofforna. Långt ifrån såg jag Oscar. Han fick syn på mig och gick mot mig.
"Tja Felix." sa han och satte sig ner bredvid mig.
"Tja." svarade jag med ett nervöst leende. Oscar log mot mig.
"Vill du ha något att dricka?" frågade Oscar. Jag nickade.
"Vad vill du ha då?" frågade han och jag funderade.
"En Coca Cola blir bra." svarade jag. Han flinade och reste sig upp. Jag dog inuti, hade Oscar precis pratat med mig? Han brukade oftast bara titta lite och försvara mig med några ord mot OG och inte riktigt säga dom mot mig.
*Oscar´s perspektiv*
När jag stod vid den lilla "baren" kom OG fram till mig.
"Ey bror varför är du med bögen?" jag suckade.
"För att han var ensam och det va jag med så nu är vi två." svarade jag. OG viskade ordet gay och jag ville bara slå honom. Varför är han så emot bögar? Jag knöt näven hårt och vände mig till bartendern.
"Två stycken Coca Cola, spetsa dom inte då dödar jag dig." sa jag och bartendern nickade. En lugnare låt kom på och jag tittade bort mot Felix. Han tittade upp från sitt knä och log mot mig. Det började pirra i magen, vad är det för känsla? Inte kärlek, jag är ju straight. Eller? Kanske bisexuell. Nej.. Jag ruskade av mig tanken och fick colan jag beställt. Med långsamma steg närmade jag mig Felix. Han log ett sött leende. Va? Ett sött leende? Vad händer med mig?
"Här." sa jag och Felix log snett.
"Tack..."sa han tyst.
"Varför är du så tyst hela tiden?" frågade jag. Fan varför sa jag det han kommer tro att jag är psykad.
"Jag antar att jag inte har något att säga mestadels." svarade han och ryckte på axlarna. Jag log mot honom och tittade sen ner i min dricka.
"Det är coolt att du vågar vara som du är. Inte ens en tredje del av alla här skulle våga gå ut med sin sexualitet om den var lite annorlunda eller så." sa jag och jag kunde känna hans blick på mig.
"Tack.." svarade han och jag tittade upp igen.
"Lyssna inte på vad OG säger, han är dum i huvudet." sa jag menande och han nickade. Jag la märke till att han hade något vitt som täckte hans handleder. Bandage?
*Felix´s perspektiv*
"Vad har du på armarna?" frågade Oscar och nickade lite mot mina handleder. Juste fan.
"Nae jag skadade mig lite förut bara men jag känner mig bra nu." svarade jag. Lögn. Oscar nickade lite förvånat men förtsående.

Scars - En Foscar Sandstad FanFictionWhere stories live. Discover now