Scars - En Foscar Sandstad FanFiction (Prolog)

6.3K 61 1
                                    

"Ha! GAAY!" Så fort jag hade klivit in i salen fick jag dom orden kastade mot mig. Det träffade precis som en pil i mitt hjärta. Jävla OG. Att han alltid ska säga så. Det gjorde ont, men en sådan som han ville bara ha status. Snart måste jag säga till någon om att OG alltid håller på när jag kommer in i dans studion. Oscar såg lite surt på OG. Jag, Oscar, OG och Omar gick i samma dans grupp med ett par till. Omar var bara här på helgerna men hängde med när han var här. Oscar gick i OG´s klass och han försvarade mig lite ibland, varför vet jag inte. Allt jag någonsin gjort mot honom var att hjälpa honom upp en gång när han ramlade.
"OG, lägg ner." Oscar lät lite irriterad och OG bara ignorerade honom.
"Va inte ivägen för mig din lilla bög." sa OG och puffade till mig. Läraren kom in i rummet och OG såg helt oskyldig ut. Jävla OG, han bara förstör hela tiden och det sägs att han en gång mobbade någon så hårt att dom tog livet av sig.

När jag kom hem igen från dans studion tänkte jag över mitt liv. Jag är Felix Sandman, 15 år, blir mobbad av en douche bag för att jag är homosexuell. Jag har inga vänner och jag är en deprimerad kille med några svaga ärr på mina handleder. Det är faktiskt lite sorgligt att någon ska ha det som jag eller värre. Men mitt liv är inte så farligt som man kan tro. Det finns folk som har det värre. Jag satte mig ner i sängen och alla ord jag någonsin fått mot mig cirkulerade i mitt huvud. Jag är ung men jag vet redan att jag är homosexuell, eller som alla andra säger bög. Men jag klarar mig igenom livet så länge jag får se Oscar. Han är... Han är han och det får mig att smälta.

Scars - En Foscar Sandstad FanFictionWhere stories live. Discover now