Scars - En Foscar Sandstad FanFiction Kapitel 10

2.5K 55 16
                                    

*LÅT TIPS: Birdy - Shelter*
"Gråt inte Felix." viskade jag och Felixs låga snyftningar blev färre och tillslut var alla tårar borta men det lurade fler i hans ögon.
"Varför tycker alla att det är fel på mig?" jag kramade honom hårdare.
"Det finns inga fel på dig Felix. Vissa människor är bara rädda.. Du är du och det är bara en av tusen saker jag älskar hos dig." Felix började gråta igen och jag kände att min axel blev lite blöt men det gjorde inget.
"Fan vad jag älskar dig Oscar." orden ekade runt lite i mitt huvud och jag log. Han älskade mig och jag älskade honom.
"Jag älskar dig mer." Felix backade ett steg ifrån mig och såg på mig. Tårarna var torkade men hans ögon var röda efter alla tårar.
"Ska vi gå? Klockan är snart 20.00." Felix nickade och jag la min arm över hans axlar. 

När vi kom hem till mig smsade jag mamma snabbt och sa att hon absolut inte fick komma hem. Ett svar kom snabbt och hon skrev att hon skulle stanna hos Felixs mamma. Jag såg upp från min mobil och såg Felix stå lutade över diskbänken. Han såg inte glad ut.
"Vad är det?" frågade jag och gick mot honom. Jag kramade honom bakifrån och han andades hackigt.
"Även om du älskar mig finns det många fler som inte gör det. Och elaka ord gör ondare och ger mer effekt än snälla ord. Det vet du." jag vände snabbt på Felix och såg ner på hans handleder.
"Hur illa är det?" viskade jag. Felix tvekade innan han rullade upp sina ärmar och visade mig. Många lätta skåror i hans skinn. Jag böjde mig ner lite och kysste dom.
"Ingen ska få skada dig." sa jag och kom upp i hans ansikts höjd igen.
"Skadan är redan skedd."
"Säg inte så. Du har många år på dig att må bättre. Vi klarar det här, vi är starkade än dom." Felix skrattade ett sorgligt skratt.
"Du är. Men det är redan bevisat hur dåligt alla tycker om mig. Jag är svag Oscar." 
"Sluta säga så! Du vet innerst inne att du är bättre än alla andra, till och med bättre än mig. Det vet du Felix." Felix snyftade till och jag kände hur även jag var nära till gråt.
"Förlåt för att jag förstörde din födelsedag genom att gråta och hålla på. " viskade han och såg ner. Jag la mina fingrar under hans haka och tvingade honom kolla upp på mig.
"Det finns inget annat sätt jag skulle vilja fira den." med dom orden pressade jag mina läppar mot hans i en passionerad kyss. Felix besvarade kyssen och min tunga gled in i hans mun. Kyssen avbröts och Felix hade ett sexigt flin på sina läppar.
"Du sa förut att du ville ha mig.. Och du ska få mig." viskade han och kysste mig igen. Den här gången var kyssen inte lika passionerad utan mer slarvig och det övergick snabbt till grovhångel.
"Fast nu blir det inte som förra gången. Den här gången är det jag som bestämmer." viskade han mitt i allt. Jag flinade och pressade mina läppar mot hans. Felix trevade med händerna vid min helige och jag kände hur jag började bli hård.
*HOPPA ÖVER OM NI INTE GILLAR SEXSCENER HAHA* 
*LÅT TIPS: Birthday Sex- Jeremih *
"Fan Felix.." mumlade jag och kände hur han smekte med händerna på min mage.
"Kom Oscar." sa han snabbt och drog mig till vardagsrummet. Han puttade ner mig på soffan och kysste min hals. Det var säkert hämnd för sugmärkena jag hade placerat på hans hals tidigare. Jag stönade och slöt mina ögon. Felix flyttade sina händer ner mot min helige igen och smekte utanpå byxorna. Jag trevade med händerna efter hans byxkant men mina händer blev direkt fast naglade i soffan. Felix hade ett elakt flin på sina läppar.
"Du ska inte göra något, det är din födelsedag." sa han och jag suckade tyst.
"Sluta fåna dig innan jag hämtar handklovarna." viskade han i mitt öra och jag flinade.
"Hämta dom då, du kommer inte få mig att sluta." svarade jag. Felix skrattade lite och gick bort. Ärligt talat trodde jag inte han var seriös, men någon minut senare satt jag där med händerna bundna.
"Du skojar va?" sa jag och Felix bara skrattade innan han sakta klädde av mig. Stön lämnade min läppar gång på gång när Felixs kalla fingrar rörde min hud. 
"Oscar..." Felixs röst var tyst men hördes ändå tydligt när han pressade sina läppar emot min mage. Jag visste inte vad jag skulle göra, det var nästan som att hoppa runt som en mask i soffan. 
"Ligg still för fan." väste han och tog tag i mina höfter. Lydigt slutade jag försöka åla mig iväg när jag kände hur Felix började andvända sin tunga. Det var bara lite retandes, men min kropp reagerade kraftigt. 
Jag höll inne ett stön, men när Felix började andvända hela sin mun samt sina händer kunde jag inte hålla det inne. 
"Uh, Felix, uh..." Jag var någonstanns emellan avslappnad och spänd, och mina ögon ville nästan inte hålla sig öppna. Mina armar var vända så händerna tryckte emot min rygg, och tillslut började det göra ont att ligga i den ställningen. På något vad jag ansåg smart sätt satte jag mig upp. Felix hjälpte till denna gång och kysste mig sedan. Hans läppar smakade underligt, inte samma smak som förut. Men det var väl inte så konstigt då han precis hade kysst mig så långt nere... Felix hade ett roat flin på sina läppar. Han lutade sig fram mot mig och jag kände hans andetag mot mitt öra.
"Är du redo for Forre?" viskade han och jag flämtade till.
"När kom du på det namnet?" frågade jag och han skrattade lite.
"Du vet, en såndär sista minuten ide." svarade han och vände mig om så att jag stod lite halvt på alla fyra. Felix lossade på mina handklovar och slängde iväg dom. Felix började klä av sig snabbt och innan jag ens hunnit reagera var han inne i mitt anal. Ett högt stön slank ur mig och jag slöt ögonen. Hud slogs emot hud och svett lukt fyllde rummet på bara några få minuter.
Bara en gång tidigare hade jag haft en annan inne i mig. Det gjorde fruktansvärt ont, men samtidigt var det så fantastiskt att vara så nära Felix. Han var lång, och det gjorde allt mycket skönare. Jag ville gråta samtidigt som jag ville skrika, men jag fick knappast ut något ljud. 
"Felix!" skrek jag. Hans händer placerades kring mina höfter och hans stötar blev hårdare men ändå långsamare. 
Kroppen arbetade och tillslut så kom känslan.
"Uh!" utbrast jag och Felix samtidigt. Jag föll ned i soffan och försökte hämta andan, men Felix var absolut inte klar.
Hans händer gled upp och ned för min kuk som nu var känslig efter att jag kommit. Sedan använde han sin mun för att få mig att känna den underbara känslan. Det gick snabbt denna gång, hans tunga masserade långstamt men tydligt. Snart så kom jag i hans mun, som han senare bara spottade ut. Jag andades häftigt och stirrade in i hans ögon.

"Felix..." viskade jag. Han lutade sig fram och kysste mig mjukt. Nu ville jag ge tillbaka, så jag puttade honom lite löst på bröstet så han föll tillbaka i soffan och jag landade ovanpå. Sedan gick jag ned längst hans kropp och gav honom det bästa jag kunde ge. 
Nästa hela han var nere i min hals, min kräkreflexer ville inte ge sig. Tårar täckte ögonen men jag höll mitt huvud kvar just för Felix skull. Han gav ifrån sig ett utdraget stön och hans fingrar letade sig genom mitt hår.
"Shit shit shit." stönade han tyst och tryckte mitt huvud mot hans höfter. Jag kände hur hans sperma fyllde min mun och jag visste inte om jag skulle svälja eller inte. Äsch fan jag sväljer, hur illa kan det vara liksom? Smaken var inte så dålig men det var absolut inte något jag skulle tänka mig dricka varje dag..
Felix släppte sitt grepp ifrån mig och jag reste på mig. Huvudet dunkade, det var nästan som om jag kunde se stjärnor. 
"Oscar du skulle inte ha..."
Jag satte ett finger för hans läppar och fick honom att tystna. 
"Jag ville, okej?" Felix log emot mig. Snabbt lutade jag mig fram och placerade mina läppar på hans panna, vilket var ett effektivt ställe då hans panna var just i höjd med mina läppar. 
"Grattis, och tack Oscar för... allt." Hans röst bröts och sedan slog han armarna om mig. Hjärtat väkte och tårar ville tränga sig fram. 
Där stod vi, två nakna killar med armarna om varandra under den enas 17års födelsedag. En fantastisk födelsedag... 


Filten blev virad omkring oss och det enda som lyste upp rummet var TV:skärmen. Något ointressant tvprogram var på. Egentligen ville jag bara gå och lägga mig, men Felix hade protesterat av tanken på sömn såhär tidigt. Klockan var just nu runt midnatt, så egentligen visste jag inte vad Felix ansåg som 'tidigt'.
Hans ögon stirrade in i skärmen, hans vackra, blåa, fridfulla ögon. Att jag för några månader sen var helt straight och inte alls var intresserad av killar var en konstig tanke. Men just Felix var den som ändrade min värld, hur sjukt är inte det? Dagen då vi dansade allderles själva i dansstudion. Fånigt log jag för mig själv, ja flinade. Felix hade nu lagt märkte till att han blev iaktagen.

***Felix perspektiv***
Oscar hade ögonen på mig men blicken var någon annanstanns. "Oscar?" frågade jag oroligt. Han bara log emot mig och kröp ännu närmare.
"Tack för att du finns..." viskade han. Jag log lite förvirrat och tog emot kyssen han gav mig. 
"Varför så deep just nu? Det är okej, vi kan gå och sova. Jag ville bara se lite av programet, men det behövs inte. Kom..." 
Snabbt reste jag mig upp och drog med mig både filten och Oscar. Däremot lät jag filten ligga kvar på golvet medan jag stödde Oscar upp för trappan.
"När kommer dina föräldrar hem?" frågade jag och la honom ned på den obäddade sängen. 
"Hon stannar hos din mamma ikväll. " suckade han och lade sig sedan i någon slags fosterställning. Jag log och drog täcket över hans kropp, kysste honom på kinden och la mig ned bredvid honom. Sängen var inte särskillt stor, men det var bara bra. Oscars andetag blåste emot min kind medan jag stirrade på honom i mörkret. Hela han var perfekt...
Jag var allderles för pigg för att sova men för trött för att gå upp och hämta mat. Magen kurrade och ögonlocken blev allt tyngre. Tillslut föll jag i sömn, hungrig. Digital klockan bredvid mig visade 01:45...


Det kändes som om det gått några minuter när Oscar ställde ned något hårt på glasbordet. "Felix?" Jag var allderles för torr i munnen för att kunna svara så jag gav ifrån mig ett litet tyst mummel. "Frukost." viskade han. Doften av varma pannkakor fick mig på bättre humör, så jag tvingade mig själv att sätta mig upp.
"Hur länge har du vart vaken?" 
"I kanske någon timma." Oscars hår stod upp åt lite alla håll och kanter. Han hade mjukisbyxorna han hade bärt igår men tagit av sig tröjan. 
Jag drog av täcket ifrån min halvnakna kropp och lät kylan få mina ben att knottras. 
Vi båda satte oss ned mitt emot varandra och tog varsinn tallrik. Oscar lastade på två pannkakor, sprejade på lite grädde och en klick sylt innan han gav fatet till mig. Snabbt högg jag in på det och blev förvånad över hur gott det var.
"Du har aldrig berättat att du var en bra kock?" sa jag innan jag fortsatte proppa in mängder av mat.
"Det är för att jag inte är en bra kock. Pannkakor är typ det enda jag kan göra som inte bränner vid sig eller bara smakar konstigt." 
Jag skrattade och kunde inte sluta känna mig lycklig, omedvetandes om vad som skulle hända härnäst. 
_________________________________________________________________________
Wattpad har inte funkat på nästan en vecka, men här har ni det! Klaga snälla inte över sexscenen, det är vår novell och vi valde att ha med det igen. 

<3

Scars - En Foscar Sandstad FanFictionWhere stories live. Discover now