Scars - En Foscar Sandstad FanFiction Kapitel 2

2.8K 47 3
                                    

"Hej" sa jag och log lite mot honom, inom mig flög det massor av fjärliar i magen. 
"Hejsan, ska vi dra?" Han log, det leende var det enda som kunde få mig att må bra. OGs ord var ändå fortfarande inne i bakhuvudet, de var nästan inristade.
"Ja, visst." mumlade jag och fingrade på jack kanten.  Jag såg att Oscar hade gått.
"Jag har en moppe, vi kan åka på den. Jag har en extra hjälm." Oscar nickade och jag vände mig om. Jag hörde hans fotsteg bakom mig medan jag gick bort mot moppen och lyfte upp extra hjälmen. Han tog emot den och jag kände plötsligt hans varma fingrar mot mina kalla.
Det pirrade till, bara för någon sekund, men jag blev lycklig för en sekund. Jag satte mig ned på moppen och startade den, sedan nickade jag åt Oscar att han kunde sätta sig ned bakom. Jag kände moppen sjunka ned ännu lite längre ned och ett par armar om min midja. Ett leende växte på mina läppar innan jag började åka iväg.


När vi kom fram till pizzerian så stannade jag och parkerade moppen. Oscar hoppade av och jag gjorde samma sak. Sedan låste jag den och gick in i värmen. 

* Oscar´s perspektiv*


När vi klev in såg jag direkt dåliga nyheter. OG Molander stavas de. Han och hans andra vänner satt vid ett runt bort längre in mot hörnet. Felix hade inte sett dom än, det fick gärna förbli så. "Kom vi går och beställer..." sa jag och tog Felix i armen. Han nickade och vi började gå mot bänken.
Kvinnan som stod där med hårnät och förkläde kollade på oss.
"En vesuvio och..." jag kollade på Felix. "Och en cappricciosa" sa han och log. Jag stod och stirrade fastfrusen på hans leende. Sedan vaknade jag till av att någon kom upp bredvid oss.
"Bögen och hans pojkvän? Varför hänger du med han?" Jag bet mig i kinden för att inte säga något elakt tillbaka. OGs elaka leende var det värsta som fanns, och just nu inför alla folk ville jag inte hamna i en fight.
"Han är en människa, alla människor har hjärtan och känslor." sa jag. "Förrutom du då" la jag till lite retligt, men OGs gnista i ögonen släcktes och det hände något med hans ansiktsutryck.
"Din lilla jävel, du ska så få igen sen." väste han innan han vände sig om och gick tillbaka till sina kompisar.
"Tack..." sa Felix och kollade på mig. Hans ögon var blöta,  och det gjorde ont i mig att se honom så. Så nära gränsen att brytas. Jag ville sågärna krama om honom, viska att jag skulle skydda honom. Men det kändes så fel, jag visste att jag var straight.
"Här har ni era pizzor." Jag tog emot de två kartongerna och gav fram pengarna innan vi lämnade pizzerian.
Vi trixade och tillslut fick vi pizzorna att inte ramla av.
"Vi kan åka hem till mig, jag är själv hemma." sa jag. Oscar nickade medan han rättade till sin hjälm.

Vi var snabbt hemma hos mig eftersom jag hade min moped. Vi gick in i huset och klev in in köket.
"Vilket fint hus." sa Oscar. Jag nickade och vi packade upp våra pizzor. Stolarna i vårat kök är ganska hårda, så jag sa att vi kunde sitta i vardagsrummet. Mitt hjärta dunkade lågt men snabbt, vad är det för känsla? Jag vet att jag gillar Oscar, men är det mer än bara det
"Mmm, jag älskar vesuvio." sa Oscar och proppade in en pizza bit i munnen. Jag flinade och åt av min pizza.

"Ååh vad mätt jag är." sa Oscar och jag höll händerna på magen.
"Ja ush." sa jag och tittade tomt på tvn.
"Ska vi slå på en film?" frågade jag. Oscar nickade och jag gick bort till våra hyllor med dvd filmer.
"Vill du välja?" frågade jag och Oscar kom sakta gåendes mot mig. Båda två hade ätit upp en varsin pizza, inte så konstigt om vi var alldeles feta och inte orkade röra oss.
Länge stod vi och försökte komma överens om en film.
"Vad sägs som Dum & Dummare ?" frågade Oscar.
"Ja, det blir bra." svarade jag och äntligen gick vi tillbaka till tvn. Jag stoppade in dvd skivan och tog upp tv kontrollen. Efter några minuter hade filmen börjat.

"HAHAHAHA!!! Han är så jävla dum i huvudet hahahaha." vi skrattade och höll oss för magarna. Den här filmen är så rolig.
"Hur kan dom vara så dumma? HAHAHAHA!" skrattade jag och ramlade ner från soffan. Han hade precis satt tungan mot en iskall lyckstolpe och fastnade. Så jävla dumt, han kunde inte komma loss och hans dejt var tvungen att dra i honom. För er kanske det inte är kul men det är kul för oss.
"Guuuuuuud." sa jag och hoppade upp i soffan igen. Oscar och jag fortsatte att kolla på filmen och vi blev tröttare och tröttare.

Scars - En Foscar Sandstad FanFictionWhere stories live. Discover now