35•Bölüm

8.3K 779 248
                                    

Sokak lambasının odamızın penceresinden sızıntısı sayesinde Taehyung'un düz hiçbir duygu barındırmayan o suratını görebiliyordum. Öylece gözlerine baksam da bir şey anlayamamam benim suçum değildi. Duygularını, isteklerini her zaman en iyi saklayan kendisiyken anlamam zaten mümkün  bile olamazdı. Fakat sormaktan çekinircesine dudaklarımı aralamıştım. "Ne dedin sen?"

Yanlış duymuş olduğumdan şüpheleniyordum. Taehyung benimle cinsel yönden temas ederken çekinen bir insanken alta geçmesi bana inandırıcı gelmiyordu. Üstelik bunu istese bile yapmayacaktım.

O homoseksüel bile değildi, ona bunu yaparsam benden soğuyabilirdi. Eğer yapacaksak uzun bir zamanın geçmesi şarttı.

"Canımı yakmamaya özen göster." Kısık ve kesik kesik çıkan kelimelerini özenle dinleyip algıladıktan sonra üzerinden doğrulmuş, yanına kaymıştım.

"İstediğin şeyi yapmayacağım." Kendimden emin bir şekilde konuşup ona bakmamaya özen göstererek ekledim. "Kontrolü eline almamakta ısrarcıysan eğer ben uyuyorum."

"Eğer şimdi yapmazsan bir daha sana elimi sürmem." Bu sefer kendinden emin konuşan kendisi olmuş, yatakta hafif doğrulup tişòrtünü çıkarmıştı.

Şaşkındım, şuan tek hissettiğim duygu şaşkınlıktı. Bu konuda altta olmamak için direnen çocuğu bu denli ne değiştirmişti, bilmiyordum. Fakat eğer şimdi istediğini yapmazsam bana dediği gibi asla dokunmazdı. İnatçı bir karakteri vardı zaten, üstelik bedenimden tam anlamıyla etkilenmiyorken zorlanan kişi de asla o olmayacaktı.

Sertçe yutkunup tereddütle yatakta oturur konuma geldim. Yapmak istemiyordum, benden uzaklaşmasından korkuyordum.

"Bak eğer benim dediklerime takıldıysan gerçekten ciddi değildim." İkna etmekten başka çarem yoktu. Beni zor duruma düşürmekten başka bir şey yapmıyordu. "Senin beni kontrol etmen hoşuma gidiyor, seni tam anlamıyla hissetmeyi seviyorum Taehyung. Lütfen onu yapmamı benden isteme."

Ben onu vazgeçirmeye çalışsam da o sessizce yatakta uzanarak esmer teninin güzelliğini sergilemeye devam ediyordu. "Taehyung, bence bu konuyu sonra konuşalım ha? Uyuyalım şimdi."

Yine tek bir cevap vermiyordu, eğer dayanamayıp bana geleceğini bilsem ona sarılır uyurdum. Ama gelmeyeceğini biliyordum işte. Onun tarafında böyle saçma sıkıntılar yoktu.
Yapacak başka bir şeyimin kalmamasına sinirlenip hızla yerimden kalktıktan sonra hemen yatağın yanında olan çekmeceyi açtım. İçinden krem kutusu alıp çekmeceyi sertçe kapattım ve odada rahatsız edici bir sesin yankılanmasına neden oldum.

"Prezervat-"

"Gerek yok." Serice sözümü kesince sıkıntılı bir nefes verip yanına ilerledim. Krem kutusunu Taehyung'un yattığı yastığın hemen kenarında ki boşluğa koydum ve üzerimdekinden kurtuldum.

Siyah kot pantolonumu da baksırımla birlikte çıkardıktan sonra Taehyung'un pantolonunun düğmesine attım elimi.

Hiçbir şeyi yavaştan almayacaktım. Bir an önce bu saçmalığın bitmesini istiyordum.

Yapmak istemiyordum, onun buna hazır olmadığını bildiğimden yapmak istemiyordum. Bu yapacağım şey benim için normaldi ama hetero olmakta ısrar eden bir erkeğin bunu yapması onun açısından kabul edilemez bir şeydi.

Ve ben hala neden ısrarla bunu istediğini bilemiyordum.

Onunda pantolonundan da kurtulduğumda ikimizde tamamen çıplak kalmıştık. Üzerine yerleşirken emin olmak istercesine gözlerine baktım fakat o bana bakmak yerine boş boş tavana bakmayı tercih etmişti.

nemesis あ vmin ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin