10•Bölüm

9.8K 1K 727
                                    

Başıma ağır bir ağrı girmişti ama burnuma gelen kokuyla bir nebze de olsa başımın agrısını unutmuş uykuma geri dönmeye hazırlanıyordum.

Ama bir gariplik vardı. Sanki kafamın altında yastık yoktu. Ve belimde hissettiğime göre bir el vardı.

Gözlerimi korkuyla ve yavaşça açtıktıktan sonra görüş açıma giren odaya baktım. Kafamı kaldıracak halim yoktu.

Bakışlarım odada gezinirken bir ayrıntı fark etmiştim. Sanki üzerimde tişörtüm yoktu. Gözlerim kocaman olurken ani gelen bir refleksle doğrulmaya çalıştım.

Siktir!

Belimde ki eller sıkılaşmıştı ve ben yeniden eski konumuma dönmüştü.

Sanırım şuan Taehyung'un üzerinde uyuyordum, hem de yarı çıplak. Sanırım gece sarhoşken çıkarmıştım. Ama Taehyung'un yatağına nasıl gelmiştim?

Yavaşça kafamı kaldırıp altımda ki bedenin suratını izlemeye başladım. Fazla huzurluydu. Normalde yüz hatları sert ve ciddi anlamda sürekli aşağılayı özelliklere sahipti ama uyurken yüz hatları yumuşamış ve onu sevimli göstermişti.

Sağ elimi onu uyandırmadan hafifçe dudağına kaydırdım ve baş parmağımla alt dudağının üzerinde düz bir çizgi çektim. Şuan dudaklarımı onun dudaklarına bastırmak istiyordum. Ama böyle bir şey yaparsam kesinlikle beni öldürürdü.

Elimi yavaşça yanağına kaydırdım. Uyurken anlamazdı ya?

İçimde ki öpme isteği daha da istekli bir hâl alınca yüzümü onun yüzüne doğru yaklaştırdım. Ama bu hareketim onu huzursuz etmişti. Rahatsızca yerinde kıpırdanıp belimde ki elinin tekini yatağa bıraktığında yeni bir şey daha anlamıştım.

Pantolonum yoktu!

Yine de emin olmak amacıyla elimi aşagılara attığımda Taehyung uyanmıştı. Ben sanki suç üstü yakalanmış gibi ona korkuyla bakarken o, şaşkınca bakıyordu.

"Sikeyim!" Bir küfür savurup beni üzerinden hiçte nazik olmayan bir şekilde ittiģinde umursamayarak üzerimi kontrol etmeye başladım. Sadece baksırım vardı.

"Ne diye üzerime çıktın Jimin?"

"Emin ol ben de hiçbir şey bilmiyorum." Onun üzerinde gri bir eşofman ve beyaz bir tişört vardı. Dün gece üzerini değiştirmişti demek ki. "Ben senin yatağına nasıl geldim? Ya da kıyafetlerim neden üzerimde değil?"

Bir an gülecek gibi olsada fark ettirmemeye çalışarak kaşlarını çattı. "Ben nereden bileyim?

Bir gariplik vardı. "Ben dün gece ne yaptım?"

"Ah hatırlamıyorum."

Neden inandırıcı gelmiyordu? Dün gece kötü bir şey mi yapmıştık?

Yerimden sıçrayıp arkamı kontrol ettim, acı yoktu. Tam rahatladım derken başka bir ihtimal aklıma geldi.

Ya ben üstteysem?

"Taehyung bir ayağa kalksana."

"Neden?"

"Ee şey." Ne demeliydim? Arkan acıyor mu diye kontrol edeceğim mi demeliydim? "Bak şurada benim pantolonum var, onu versen ya bana?"

Bıkkınlıkla nefesini üfleyip dağınık saçlarını bir kes daha dağıttı ve yerinden kalktı. Ben ise kafamı eğip onun poposunu ve ifadelerini izlemeye başladım. Gayet rahat bir şekilde pantolonumu yerden almıştı ama doğrulurken hayat yine bana götünü dönmüştü.

"Ahh."

Acıyla inleyen Taehyung'la tırnaklarımı yemeye başladım. "Ne oldu? Bir yerin mi acıdı?"

"Ben de anlamadım. Bir anda ağrı girdi."

Siktir, siktir, siktir!

Elinde tuttuğu pantolonu bana attıktan sonra sol omzundan düşüp köprücük kemiklerini belli eden açıklıgı kapatmak adına tişörtünü çekiştirdi.

"Taehyung, dün gece ne olduğunu gerçekten hatırlamıyor musun?"

"Hatırlamıyorum ve ayrıca neden namusunu kirletmişim gibi davranıyorsun?"

Benim değilde senin namus gitti herhalde. "Yok, sadece. Hani çıplak uyanınca."

"İki erkek ne yapabilir ki? Eşcinsel falan değilim Jimin. Niye bu kadar büyütüyorsun? Sızmışız işte."

Eşcinsel olduğumu bilse ağzıma sıcardı herhalde. Ama benim de ona yaklaşıp eşcinsel olduğumu söylemem lazımdı. Daha onu etkilemeye çalışmam lazımdı. Dün gece bu fırsat elime geçmişti ama ben onun hatırlayacağını düşünüyordum.

Ayrıca madem onunla yattıysam neden üstü giyinikti ki?

"Üzerini ne zaman değiştirdin?"

Bir süre düşündükten sonra hatırlamış olacak ki konuşmaya başladı. "Sabaha karşı uyandığımda üzerimde kıyafetlerim yoktu. Sanırım sarhoşken çıkarmısım aynı senin gibi. Ben de bunları giydim."

Eşcinsel olmayan bir erkeğin başka bir erkekle yatması onu delirtebilirdi. Çünkü burada eşcinsel olmayan oydu.

Şimdi ben bitmiştim. Taehyung benim ona yaptıklarımı öğrenirse beni ıslak odunla sikerdi.

Yine elimi ağzıma götürüp tırnaklarımı yemeye devam edince bana tiksintiyle bakıp odanın çıkışına yöneldi. "Çabuk hazırlan da okula gidelim."






nemesis あ vmin ✓Where stories live. Discover now